Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » МЕДИЦИНА, ЗДОРОВ'Я ТА КРАСА » Медицина в Одесі » Клініка репродуктивної медицини "Ремеді" (Лікування та діагностика безпліддя!)
Клініка репродуктивної медицини "Ремеді"
Remedi Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Клініка репродуктивної медицини "Ремеді" в Одесі: ЕКЗ, ІКСІ, внутрішньоматкова інсемінація, стимуляція овуляції, допоміжний хетчинг, передімплантаційна діагностика тощо.

Зручне місце розташування клініки, дбайливе ставлення всього персоналу до пацієнтів, створення атмосфери довіри та психологічного комфорту були, на наш погляд, також важливими передумовами для успіху клініки, яка вже в перші місяці своєї роботи отримала високі результати, які можна порівняти з кращими європейськими центрами з лікування безпліддя.

Клініка репродуктивної медицини "Ремеді" - одна з провідних і визнаних одеських клінік у галузі акушерства, гінекології та репродуктології. Клініка підтримує високий рівень надання медичної допомоги і має в своєму розпорядженні персонал з найбільш передовими знаннями в галузі жіночого та чоловічого здоров'я, а також гармонії і здоров'я Сім'ї.

Головним завданням Клініки є надання інформаційно-профілактичної та діагностично-лікувальної допомоги подружнім і партнерським парам, особам, які вирішили створити сім'ю, вагітним жінкам, чоловікам і жінкам із патологією статевої сфери та сексуальними розладами, із сімейними та міжособистісними проблемами.

За час існування (з 1997 року) у клініці сформовано кілька основних підрозділів, які мають широкі можливості. Основними напрямками діяльності клініки "Ремеді" є:
Консультативно-діагностичний прийом;
Клініко-діагностична лабораторія;
Ультразвукова діагностика (3D УЗД);
Діагностика причин і лікування безпліддя, допоміжні репродуктивні технології;
Пренатальна діагностика вродженої та спадкової патології плода;
Денний стаціонар.

Адреса: 65039, Україна, м. Одеса, вул. Канатна, 130А
Телефон: +38 - (0482) 34-75-01 - багатоканальний
Веб-сайт: remedi-ivf.jimdo.com
Факс: +38 - (0482) 34 - 75- 01
Години роботи: понеділок-п'ятниця з 8.30 - 16.30; субота з 8.30 -14.00; неділя - вихідний
E-mail: remedi-ivf@mail.com

Будь ласка, якщо у Вас виникли питання, якщо Ви хочете поділитися з нами Вашими проблемами, якщо у Вас є пропозиції та побажання для співробітників клініки - зв'яжіться з нами.

Ми будемо раді Вашим відгукам, побажанням, зауваженням.

З повагою, Ваша клініка репродуктивної медицини "РЕМЕДІ".
 
Одеський форум » МЕДИЦИНА, ЗДОРОВ'Я ТА КРАСА » Медицина в Одесі » Клініка репродуктивної медицини "Ремеді" (Лікування та діагностика безпліддя!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: