Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » СПОРТИВНИЙ ФОРУМ ОДЕСИ » Тренування в Одесі » Стріт файт або як захиститися на вулиці? (Стріт файт або як захиститися на вулиці?)
Стріт файт або як захиститися на вулиці?
Fighter Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Кожній людині хоч раз у своєму житті доведеться зіткнутися з таким питанням, як захистити себе, своє здоров'я, гідність, честь і близьких їй людей! І цей раз може бути фатальним у її житті. Отже перейдемо до питання: як захиститися? У наш час існує безліч шкіл єдиноборств, секцій, в яких тренерують майстри спорту, колишні чемпіони, офіцери спецназу - це все сильні спортсмени та підготовлені солдати, але в спорті або на спецзавданні є чітка інструкція, план, стратегія, тобто будь-яку спортивну сутичку чи операцію можна прорахувати на перед, але на вулиці все навпаки, будь-яка бійка чи напад неадекватних суб'єктів відбуватиметься спонтанно. У цій ситуації не завжди допомагають спортивні бойові навички! А чому? На вулиці важлива не перемога і не виконання завдання, а важливо залишитися цілим і нейтралізувати особу або фактори, які загрожують життю і здоров'ю, гідності вам або ваших близьких. Тому не завжди вийде провести комбінацію або прийом, який був відпрацьований на тренуванні. Якщо ваша мета все ж таки не перемога і спортивне досягнення, а захистити своїх близьких і себе, або адекватно відреагувати на життєву ситуацію, то потрібно ваші тренування максимально наблизити до реальних життєвих ситуацій з використанням підручних засобів. У цьому вам можуть допомогти спеціально навчені та бувалі неодноразово в таких ситуаціях. Виникає питання: де знайти таких людей? Саме тому утворюються спеціальні школи вуличного бою з індивідуальним підходом до кожної людини. А головна перевага таких шкіл: психологічна підготовка до стресових ситуацій. Тому розвиток вуличного бою набирає популярності. Одна з таких шкіл відкрилася в Одесі в районі проспекту Шевченка
 
Одеський форум » СПОРТИВНИЙ ФОРУМ ОДЕСИ » Тренування в Одесі » Стріт файт або як захиститися на вулиці? (Стріт файт або як захиститися на вулиці?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: