Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » БІЗНЕС ФОРУМ » Бізнес і фінанси » Конгрес Підприємців "Призма24" в Одесі (Конгрес Підприємців "Призма24" в Одесі)
Конгрес Підприємців "Призма24" в Одесі
Forum4anin Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 19
Репутація: 0
Статус: Offline
Конгрес Підприємців "Призма24" в Одесі


2 червня в Одесі пройде Конгрес Підприємців "Призма24". Для участі в Конгресі запрошуються представники малого та середнього бізнесу, власники та керівники.

На Конгресі підприємців очікується близько 200-250 учасників з усієї України.

"Призма 24" - це майданчик для обміну досвідом, пошуку партнерів та інвесторів, отримання нових знань у сфері розвитку бізнесу.

Час проведення: 2 червня, 9.00 - 18.00

Місце проведення: м. Одеса, вул. Дітріхсона, 4 Одеська державна академія будівництва та архітектури. Факультет образотворчо-прикладного мистецтва (навпроти будинку № 19)

Формат Конгресу:

Business speed-dating - світовий формат ділових знайомств. Учасники в ігровій формі презентують свій бізнес.

Майстер-класи - відомі бізнесмени-практики поділяться секретами успіху. Під час Конгресу пройде 12 майстер-класів.

Наші доповідачі: Сергій Ківалов, народний депутат України, Дмитро Грицький, керівник креативної агенції "Бумеранг", 15 років на ринку; Олександра Довженко, власниця, 12 років у бізнесі видання журналів; Борис Ходорковський, фахівець зі зв'язків із громадськістю з досвідом роботи у сферах управління мережевими спільнотами та створення цільових інформаційних потоків - понад 10 років; Ярослав Трофімов, засновник і керівник компанії Inspire metamarketing, 12 років у бізнесі; відомий український маркетолог, вважається одним із найепатажніших та найнеоднозначніших маркетологів України та ін.
маркетологів України та ін.

"Коридори бізнесу" - десятки консультаційних столів, які працюють у перервах між майстер-класами. Кожен учасник може отримати БЕЗКОШТОВНУ консультацію за темами: Юридичні послуги, Інтернет-просування, Банківські послуги, Тайм-менеджмент, Управління бізнесом та ін.

У ВАС є можливість взяти участь у Конгресі зі знижкою 30%, для цього під час реєстрації введіть у полі промокод "odkp+24"

Вартість участі:

при оплаті до 21 травня - 350 грн. (для Вас 245 грн)

при оплаті після 21 травня - 500 грн. (для Вас 350 грн)

Більше інформації про Конгрес:

тел. 048-798-66-64
 
Одеський форум » БІЗНЕС ФОРУМ » Бізнес і фінанси » Конгрес Підприємців "Призма24" в Одесі (Конгрес Підприємців "Призма24" в Одесі)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: