Опалення
|
|
Natali38 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Автономне опалення, за і проти?
|
|
| |
OlgaAvdeeva | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Ми свого часу, під час будівництва свого приватного будинку, проводили підрахунки і виявилося, що купівля та монтаж автономного опалення окуповується приблизно за 2 роки, причому це з урахуванням амортизації устаткування, щоправда, нам для таких результатів довелося від самого початку його проєктувати з урахуванням таких ось гідравлічних розділювачів, які на початку підвищують ціну проєкту, але згодом продовжують час його роботи....
|
|
| |
Natali38 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Спасибі) буду знати.Просто зараз самі утеплюємося зовні, навіть взяли будівельні риштування напрокат budprokat.kiev.ua, а то на 2-му поверху не підібратися .А ось всередині з опаленням ще думаємо...
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Скажіть - скільки нині коштує буржуйка? Хочу на дачу поставити, вибираю, що краще.
|
|
| |
OksanaG | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| головне встановити хороший котел, тоді буде і тепло, і економно
|
|
| |
1Віктор | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Для ефективного опалення потрібен не тільки хороший котел, а й хороші радіатори, які передають тепло від котла в опалювальні приміщення, я собі встановив алюмінієві радіатори Global, пройшло вже кілька років, і я не шкодую, що зробив такий вибір, адже вони мають чудову теплопередачу і дизайн. Купував радіатори Global в офіційного дилера в інтернет магазині. Виробник надав гарантію на радіатори 10 років, тому що впевнений у їхній якості.
|
|
| |
sergeykitov | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| замість котлів можна спробувати ще електричні конвектори
|
|
| |
profidp | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| та з нинішніми цінами на газ, котел точно не завадять.
|
|
| |
Vladim1r | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цілком із вами згодна. Ціни зараз звичайно космічні. Теж думаємо поставити собі котел, тільки от не знаю якої фірми. Поки зупинилися на цій enersun.com читала за відгуками що фірма хороша, великий асортимент вибору. Ще думаю може лампочки всі в квартирі поміняти на світлодіодні. Тільки от не знаю, чи правда, що з їхньою допомогою можна економити?
|
|
| |
Sava | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Привіт усім. Придбали будинок у місті в убитому стані, ремонт зараз робимо. Потрібно міняти всю опалювальну систему. Оскільки газ дорожчає, вирішили поставити твердопаливний котел. Мені порадили подивитися модельний ряд ProTech українського виробництва. Чесно кажучи, не дуже в котлах розуміюся, різницю бачу тільки в ціні. Який із котлів порадите для будинку 120 квадратів?
|
|
| |
DmitriyKulyabeshko11 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Та заїдете просто в radimaxua.com
. Там цих радіаторів повнісінько, при цьому це не єдине, що можна використовувати для опалення приміщення. Зараз є і більш просунуті методи.
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Я вже давно прикупила звичайну газову колонку rixton.com.ua. Порівняно з сусідами, я плачу в 4-5 разів менше грошей за опалення, крім того відключаю колонку, коли мене немає вдома. Тож економія взагалі неймовірна! Ну і вдома завжди настільки тепло, наскільки мені цього хочеться
|
|
| |
Кант | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| У нас раніше стояло газове обладнання, після подорожчання газу довелося кардинально міняти систему. Встановив Твердопаливний котел VIADRUS U22 D 6 + облицювання, площа обігріву 330 кв. м, але на всю потужність ми його не використовуємо, тому що площа будинку у нас удвічі менша.
|
|
| |
Vlad | Повідомлення # 14 |
Сержант
| у нас електричне своє, і ми задоволені, що його поставили
|
|
| |
Zahar | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Я тільки за, але у квартирі таке не зробиш.
|
|
| |