Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Сестра хоче продати волосся
LadySnov Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Можете мене привітати, я стала тіткою гарненького солодкого карапуза, нещодавно сестричка народила хлопчика. Була нещодавно в неї, допомагала няньчити малого, вона запитала, чи не можу я залишитися з ним ненадовго, щоб вона змогла привести себе до ладу. Хоче волосся відстригти, а то за період вагітності галузі нижче пояса, незручно з такою довжиною. Заявила, хочу продати своє волосся їм Я прям сторопіла, думаю, цього не варто робити чи я помиляюся?

Жоржетта Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
А чому не варто, ну піде вона в перукарню, зріжуть їй там волосся і просто викинуть, а так можна і грошики заробити, і стрижку красиву отримати.

Пушинка Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Правильно робить ваша сестра, що хоче підстригтися. Пам'ятаю себе після пологів, часу для догляду за собою взагалі не було, бо малюк висів на грудях. Волосся вдавалося мити в хорошому випадку раз на тиждень, це був кошмар.

Mallinka Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Може вважатимете мене забобонною, але я б не стала продавати своє волосся, адже різні люди бувають, а раптом порчу наведуть. Я навіть у перукарню не ходжу, щоб не залишати там волосся, запрошую майстра додому.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: