Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Головні убори
Жоржетта Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи любите ви носити головні убори? Я не маю на увазі тільки зимові шапки, а загалом. Просто я настільки люблю прикривати свою голову взимку від холоду, влітку від спеки, що іноді без головного убору почуваюся зовсім не комфортно. Та й з усіх головних уборів мені дуже подобається носити шапки, їх у мене багато, можна сказати, під кожен варіант одягу. А як ви ставитеся до цієї частини гардероба?

Олівія Повідомлення # 2
одеський форум
Майор
Ой, я теж із дому не вийду з неприкритою головою. Тільки от щодо шапок - це не до мене. Мені вони якось тиснуть на голову, завжди зачіску псують. Я люблю носити хустки, шарфи або палантини.

SkyFly Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
У нас із дружиною, напевно, немає жодного головного убору. Я взагалі не люблю їх носити, вони якось мене дратують і я взагалі відчуваю дискомфорт якийсь, прикриваючи голову. Та й дружина моя теж обходиться якось без шапки чи капелюшка.

Оксана Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Та ви що, а я навпаки вважаю шапку дуже модним аксесуаром! Намагаюся кожного сезону собі купити нову. Ось купую не тільки у нас на Україні, а й замовляю з сайтів Америки або Китаю. Навіть дуже педантично ставлюся до того, яку підбираю, до якого вбрання буду одягати. Ось зараз уже весна, а я ще ніяк не зберуся підібрати собі якусь нову шапку. Хочу світлу, може навіть і білу.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: