Люстри
|
|
Evstaf | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вибираємо люстру Виявляється з нинішнім вибором це зовсім не просто. Почали з магазинів, швидко втомилися і перебралися в інтернет. Є з уже лампами LED, з абажурами, кришталеві... Загалом вибір складний. Зупинилися на lampa.kiev.ua Польська люстра і ціна хороша, і виглядає добре. Тепер думаємо які лампи купувати, економки чи відразу на LED розщедритися? З теперішніми цінами може швидко окупиться?
|
|
| |
bud_sasha | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Led лампи дорого міняти буде.
|
|
| |
Mozzggi | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Led лампи дорого міняти буде.
|
|
| |
Evstaf | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дорого, звісно, світлодіодні лампи, але вони для зору не шкідливі і для екології. Вирішили потихеньку міняти економки.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Чому? Не на багато, ми востаннє економку за 70 рубасів прикупили, а світлодіодні приблизно від ста коштують, дик вони може працювати будуть років 5, уже добре)
|
|
| |
dzyndzyn | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Теж за світлодіодні, навіть точкові світильники поміняли.
|
|
| |
compBoy00 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Економки і світлодіодні лампи дуже допомагають.
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| а що у нас сьогодні дешево? Просто Ви враховуйте той факт, що лампи ЛЕД не доведеться міняти років 10. Саме таку гарантію нам дав виробник jooby.com.ua, коли ми міняли лампи в будинку. Так, ми свідомо пішли на витрати, але з далеким прицілом. Ось з 1-го числа подорожчала електроенергія, сім'я велика, побутової техніки багато, лічильник накручує чимало кіловат. А ці лампи допоможуть нам заощадити до 20% сімейного бюджету. І потім, якщо закуповувати лампи безпосередньо у виробника, то не доведеться оплачувати торгову націнку, яку накручують магазини - теж економія.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Ой, учора потрапила до будівельного гіпермаркету, такі гарні світильники.... і так багато, собі щось новеньке захотілося...
|
|
| |
vorontsovanatulya | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Збираємося замовити встановлення натяжних стель у квартирі, зараз обираємо, які світильники разом з ними встановлювати, від люстр вирішили відмовитися, може, підкажете, які вибрати, і взагалі, на що звертати увагу під час вибору.
|
|
| |
Svetly4okshop | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Зверніть увагу на прожектори вони Вам підійдуть
|
|
| |
ldk-odessa | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Непогані люстри, забрав би пару штук
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 13 |
Полковник
| А є якась люстра у вигляді штурвала? Мені на дачу дуже потрібно
|
|
| |
PaIIIA | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Нещодавно поміняв люстру в спальні, а тепер хочу придбати в тому ж стилі настінний світильник, лампу або торшер, але не знаю, що вибрати. Зовсім не хочеться псувати стіну кріпленнями, і щоб заважали. Начебто надивився на SofitSvet бра на стіну, але ніяк не можу визначитися. Може ви щось підкажете?
|
|
| |
Kira66 | Повідомлення # 15 |
Сержант
| ми теж довго визначалися з вибором люстри в спальню, хотілося чогось класичного під інтер'єр, але водночас незвичайного і сучасного. Дуже допоміг визначитися один сайт miroshop.com.ua, тож тепер уже у нас у спальні висить справжня краса і радує нас.
|
|
| |