Опалення
|
|
ecoteplo | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Можу порадити керамічний конвектор Ecoteplo на 1,5 кВт. Перевага в тому що не спалює повітря.
|
|
| |
Markelov | Повідомлення # 17 |
Сержант
| А що скажете про підлогові конвектори? Чи підійдуть вони для таких систем опалення?
|
|
| |
Fenrizshura | Повідомлення # 18 |
Лейтенант
| Звісно, підійдуть, ви легко можете замінити стандартні радіатори опалення на конвектори, вони легші за вагою, компактніші, візуально виглядають більш естетично, до того ж вони чудово підходять для тих, у кого надто маленький підвіконний простір або панорамні вікна. Я собі вибрала підлогові конвектори Carrera в сталевому сучасному корпусі, замовляла їх у Магазині Конвекторів. Крім них, там ще є дизайнерські моделі конвекторів з декоративною перфорацією в корпусі з композитного каменю, теж мають дуже гідний вигляд.
|
|
| |
Аннтіан | Повідомлення # 19 |
Сержант
| А мені в будинку холодно, чим грітися? Витрата газу є, а тепла немає.
|
|
| |
Jaraha | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Цікаво
|
|
| |
Сердоїн | Повідомлення # 21 |
Сержант
| У нас схожа ситуація, тому нас рятує обігрівач. Зараз можна недорого купити хороші обігрівачі, ціни нормальні і є з чого вибрати. Я ось брав в інтернет-магазині Деніка тепловентилятор У них також є й інфрачервоні обігрівачі або конвектори. На все є гарантія і ціни адекватні. Дивіться, краще купити обігрівач, ніж мерзнути.
|
|
| |