Відгуки про салони краси в Одесі
|
|
badger42 | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гель-пілінгів випробувала, не скажу, що багато, але й не мало. Один з останніх став гель-пілінг Pro You Eco Natural Natural Peeling Gel, сподобався, приємно потішив мою шкіру і мене!))) Користуюся 2 рази на тиждень. Легко наноситься, тонким шаром на чисту і суху шкіру обличчя і декольте, крім зони навколо очей і рота. М'яко помасажувавши, прибираю спонжем утворені катишки, які відлущили шкіру. Після застосування помітно, як вирівнюється тон шкіри, очищаються і звужуються пори. Супер засіб дешевше купити тут ramosu.c om.u a!!!
|
|
| |
olga1989 | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| робила собі процедуру карбонового пілінгу в салоні Ліліани, дуже раджу
|
|
| |
Inna_S | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Послугами салону краси Етерія користуюся відносно недавно, але результатами їхньої роботи задоволена. Можна відзначити хороших фахівців і якісну косметику, яка приносить результати. Пройшла тут кілька процедур. Найбільше тут мені сподобалася мезотерапія. Вона дає досить швидкий і хороший ефект. Також вважаю правильним, що процедури тут підбираються після консультації з дерматологом. Можна бути впевненим, що вони будуть корисними та підійдуть для шкіри.
|
|
| |
Irina_Marcenko | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Хочу залишити свою подяку косметологам салону краси Етерія. Завдяки їхнім старанням моє обличчя залишається красивим, а шкіра здоровою. Відвідування їх дало змогу позбутися ознак вікових змін і перших зморшок, що починають проявлятися. змін і перших зморшок. Тепер моя шкіра має підтягнутий, свіжий і більш молодою. Велике спасибі за це.
|
|
| |
kubikbob | Повідомлення # 20 |
Сержант
| А в мене дружина нещодавно вирішила зробити собі ліфтинг. Все необхідне для цієї процедури купувала у них multimed.cоm . Загалом вийшло досить красиво і не дорого. Та й каже що це довговічно.
|
|
| |
Lar1967 | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Дуже сподобалося обслуговування в цьому салоні краси. Приходжу сюди кілька разів на місяць із колегою по роботі. Етерія допомагає нам підтримувати себе в гарній формі та зберігати свою красу. Косметологи тут дають справжню професійну турботу про шкіру, плюс якісна косметика. Тут не тільки можна пройти процедури, а й отримати цінні поради щодо домашнього догляду за собою.
|
|
| |
Надюша | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| В Етерії проходила курс боротьби з пігментними плямами. На жаль, наше південне сонце буває дуже активним. Серед процедур були відбілювальні маски, мезотерапія. Моя шкіра набула світлішого вигляду й до того ж свіжішої, молодшої. Зараз і далі відвідую їх регулярно для догляду, щоб зберегти шкіру молодою та свіжою.
|
|
| |
natalipomanova2006 | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Записалася в Етерію кілька місяців тому. За цей час пройшла низку сеансів мікроголчастої мезотерапії, зволожувальні процедури. Позитивні результати почала помічати незабаром після початку процедур. Зменшилися зморшки, ті, що були більш дрібнішими - взагалі зникли, шкіра стала більш рівною та помолоділою. Зменшилося і друге підборіддя.
|
|
| |
lizaliza | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| В Етерії обслуговуюся недавно, але салон мені вже встиг сподобатися. У роботі косметолога відчувається професіоналізм і саме турбота про твою шкіру. Тут не намагаються впарити тобі непотрібних процедур, а перед тим, як щось робити обов'язково проводиться діагностика. Уже пройшла тут кілька процедур зі зволоження і моя шкіра після них стала свіжішою. Стали меншими й зморшки.
|
|
| |
Victor070 | Повідомлення # 25 |
Підполковник
| Якщо у вас грибок нігтів, то необов'язково йти по салонах кросати. Є хороший і перевірений засіб mycosan.ua , який ефективно допомагає в цьому випадку.
|
|
| |
Tanyated26 | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| Мій син неодноразово робив чищення обличчя, але все проходило боляче, довго відновлювалася шкіра, доходило навіть до сліз. Коли вирішили скористатися послугами салону Етерія - отримали протилежний результат. Мій син нарешті вилікував хронічне захворювання шкіри, тепер може не соромитися і бути серед дівчат красивим хлопцем.
|
|
| |
Ulyana414 | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| Теж хочу порадити салон Етерія для тих, хто хоче завжди бути на висоті. Я як телеведуча, маю в кадрі завжди світитися, і косметологи салону мені допомагають із цим на всі 100%!
|
|
| |
Євгеніяперукар | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Виключно індивідуальний підхід до кожного клієнта, великий досвід у роботі зі складними фарбуваннями (виведення плям, вихід з мелірування і чорного кольору, чисті попелясті блонди, виправлення попередніх невдалих фарбувань...). досвід роботи і навчання в Європі! 096 703 42 00 (Вайбер підключений) Євгенія
|
|
| |
Alia | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| Ваш салон Етерія сильно спамить красивими відгуками. Не дуже той салон, співробітники якого мають час таким методом себе піарити!
|
|
| |