Реабілітаційний центр Diva відгуки
|
|
ІраФ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Реабілітаційний центр Diva відгуки
Потрібна допомога моєму чоловікові. У нього ігроманія. Мені радять звернутися до фахівців з реабілітаційного центру Diva - Center. Є люди, які проходили реабілітацію в цьому центрі?
|
|
| |
АртурК | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я особисто проходив реабілітацію в центрі Diva - Center. Психологи з центру допомогли мені позбутися ігроманії. Відмінні хлопці працюють у центрі. Завдяки їм, моє життя змінилося на краще. Я став дійсно вільною людиною і щасливим. Дякую.
|
|
| |
ЛюдмилаК | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я вам раджу звернутися до реабілітаційного центру Diva-Center. Там вам однозначно допоможуть позбутися ігроманії. Мене там позбавили наркоманії. Величезна подяка всім хлопцям з реабілітаційного центру. Усі молодці.
|
|
| |
РусланФ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мені допомогли позбутися алкоголізму в реабілітаційному центрі Diva - Center. У мене повністю змінилося життя на краще. Я став іншою людиною. Дуже вдячний усьому колективу реабілітаційного центру Diva - Center. Рекомендую.
|
|
| |
ВеронікаЕ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мій чоловік проходив реабілітацію в центрі Diva - Center. Там йому допомогли позбутися спайсозалежності. У центрі працюють чудові хлопці, особливо психологи. Сміливо звертайтеся в цей центр.
|
|
| |
ВітяН | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я проходив реабілітацію в центрі Diva - Center. Мені допомогли позбутися ігроманії. Величезна подяка всьому колективу центру. Тепер у мене зовсім інші цілі в житті. Дякую за допомогу.
|
|
| |
Інка | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Моєму чоловікові допомогли прибрати наркозалежність у реабілітаційному центрі Diva Center. Велике спасибі всім хлопцям, що там працюють. Вони всі великі молодці. У нас із чоловіком почалося зовсім інше життя. Щасливе.
|
|
| |
ГошаФ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мені дуже допомогли хлопці з реабілітаційного центру Diva Center. Прибрали в мене спайсозалежність, конкретно солі. Дуже хороший колектив працює в центрі. Допомогли поміняти мені всі життєві пріоритети. Тепер я сам іноді приходжу в центр просто в гості. Велике спасибі всім за допомогу.
|
|
| |
ДаринаЛ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мені допомогли позбутися алкоголізму в реабілітаційному центрі Diva - Center. Я стала зовсім по іншому жити. Стала займатися спортом і у мене з'явилися інші проблеми і турботи. Величезна подяка всьому колективу реабілітаційного центру Diva Center.
|
|
| |
АндрейН | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ігроманії мені допомогли позбутися в реабілітаційному центрі Diva-Center. Ви можете сміливо туди звертатися. Там працюють професіонали. Я з великим задоволенням іноді приходжу просто до них у гості. Величезна подяка і повага всьому колективу центру.
|
|
| |
Катька | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Будь ласка, напишіть, де знаходиться цей центр. Хочу поїхати туди з чоловіком на консультацію. У чоловіка проблеми з алкоголем. Дякую.
|
|
| |
ІраФ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Величезне всім спасибі за допомогу. Звичайно звернемося до реабілітаційного центру Diva-Center. Прошу вас написати адресу і якщо є телефон центру. І заздалегідь дякую.
|
|
| |
АндрейН | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Реабілітаційний центр розташований в Одесі на вулиці Відважних 1\6. Є телефон директора центру. Коваленко Ігор телефон 0976800008. Будь ласка, телефонуйте.
|
|
| |