Сухість волосся лікування в Одесі
|
|
веронія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Сухість волосся лікування в Одесі
Дівчатка, привіт усім! Хочу поставити запитання про Detox System від Philip Martin's. Хто-небудь пробував цю систему для боротьби з сухістю волосся? Чи варто нею користуватися? Які результати ви отримали? Поділіться, будь ласка, відгуками!
|
|
| |
Іруся10 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Веронія, я перепробувала багато різних засобів, але Detox System від Philip Martin's - найкраща для ламкого волосся. Вона очищає волосся від забруднень, які не змиваються у звичайних домашніх умовах. Моє волосся стало блискучим і яскравим. Раджу спробувати!
|
|
| |
Ромашка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дійсно, Detox System від Philip Martin's працює! Після процедури волосся виглядає як нове - легке й об'ємне. Більше ніяких мінеральних опадів і тьмяного кольору. Рекомендую!
|
|
| |
Біргіт | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Можу підтвердити слова Ірусі10 і Ромашки. Detox System відмінно справляється із забрудненнями і мінеральними опадами, які роблять волосся жорстким і ламким. Пасма стали здоровими і гладкими. Дуже задоволена результатом!
|
|
| |
дара | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я теж пробувала Detox System від Philip Martin's і залишилася в захваті. Волосся після процедури виглядає більш живим і сильним. Помітила, що воно стало менше випадати і ламатися. Безумовно варто спробувати!
|
|
| |
леночкаа | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Згодна з усіма попередніми відгуками! Detox System від Philip Martin's дійсно творить чудеса. Волосся стало м'яким, блискучим і об'ємним. Особливо сподобалося, як вона очищає шкіру голови. Я зазвичай роблю цю процедуру в салоні FAVORI, там найкращі фахівці.
|
|
| |
Вола | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Detox System від Philip Martin's - порятунок для мого волосся! Після процедури волосся стало здоровим і красивим, і навіть колір став яскравішим. Рекомендую спробувати всім, хто зіткнувся з сухістю волосся.
|
|
| |
Ка20 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Повністю підтримую! Detox System від Philip Martin's очистила моє волосся від усіх забруднень. Воно стало м'яким, блискучим і перестало сіктися. Робила процедуру в салоні FAVORI і залишилася дуже задоволена. Обов'язково повторю!
|
|
| |
Мура | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Detox System від Philip Martin's - найкраща процедура для сухого волосся, яку я коли-небудь пробувала. Волосся стає легким і об'ємним, зникають усі забруднення. Дуже рекомендую спробувати, особливо в салоні FAVORI!
|
|
| |
Чара | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Згодна з попередніми відгуками! Detox System від Philip Martin's творить чудеса. Пасма стають більш здоровими та міцними.
|
|
| |
стева | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Хтось знає, як можна записатися в салон FAVORI?
|
|
| |
Вола | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| стева, салон FAVORI знаходиться на Великій Арнаутській 1. Контактний телефон салону - 0965172928. Записуйся, не пошкодуєш!
|
|
| |
Симонна | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Зробила Detox System від Philip Martin's у салоні FAVORI. Результати приголомшливі! Волосся стало сильним і блискучим, перестало ламатися. Велике спасибі форумчанам за пораду!
|
|
| |