Вилікувати ламкість волосся в Одесі
|
|
vilga | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вилікувати ламкість волосся в Одесі
Здраствуйте, нещодавно натрапила на Detox System від Philip Martin's і задумалася, чи варто спробувати цю систему для боротьби з ламкістю волосся. Чула, що вона очищає волосся від забруднень, які не змиваються звичайними засобами, і покращує його стан. Поділіться, будь ласка, своїм досвідом і результатами, якщо хтось уже користувався цією системою. Чи справді вона допомагає? І чи варто пройти цю процедуру в салоні?
|
|
| |
lopata | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я перепробувала багато різних засобів, але Detox System від Philip Martin's дійсно найкраща для ламкого волосся. Вона очищає волосся від забруднень, які не змиваються у звичайних домашніх умовах. Волосся стає блискучим і яскравим, а пасма - легкими та об'ємними. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Etsu | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Згодна з попереднім відгуком! Ця система бореться з мінеральними опадами, які накопичуються на волоссі через жорстку воду. Через них колір волосся тьмяніє, воно стає жорстким і ламким. Після використання Detox System волосся помітно покращилося.
|
|
| |
ОliviaВалерія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Detox System від Philip Martin's - справжній порятунок! Вона видаляє частинки токсичних забруднень з кутикули волосся, що допомагає запобігти руйнуванню кератину. Волосся перестало бути пористим, сіктися і ламатися. Тепер воно має здоровий і доглянутий вигляд.
|
|
| |
LilyMoon | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я зазвичай роблю цю процедуру в салоні FAVORI. Там працюють найкращі фахівці, і результат завжди перевершує очікування. Волосся стає шовковистим і гладеньким. Дуже раджу!
|
|
| |
Cameo | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Детокс-система від Philip Martin's не тільки очищає волосся, а й добре очищає шкіру голови. Вона видаляє ороговілі частинки і надлишки себума, що теж корисно для здоров'я волосся. Я в захваті від цієї процедури!
|
|
| |
20Ізабелла | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Згодна з усіма вищезазначеними відгуками. Detox System робить волосся більш легким і об'ємним. Це дійсно допомагає впоратися з ламкістю і робить волосся живим і блискучим. Не пошкодувала, що спробувала.
|
|
| |
Gulnara | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Після процедури з Detox System волосся має приголомшливий вигляд! Воно стало щільнішим і перестало випадати. Нарешті знайшла засіб, який дійсно працює.
|
|
| |
Xenia | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я теж задоволена результатом після використання Detox System від Philip Martin's. Волосся очищається від токсинів і відновлює свій природний вигляд. Процедура в салоні FAVORI була на найвищому рівні.
|
|
| |
BariJua | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися в салон FAVORI?
|
|
| |
LilyMoon | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Салон FAVORI знаходиться на Великій Арнаутській, 1. Контактний телефон салону - 0965172928. Дуже рекомендую, там чудові фахівці!
|
|
| |
NNina | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я зробила Detox System від Philip Martin's у салоні FAVORI і залишилася дуже задоволена! Волосся очистилося від токсинів, стало сильним і більше не ламається.
|
|
| |
GalinaG | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Після процедури в салоні FAVORI моє волосся ожило! Detox System дійсно ефективний засіб. Волосся перестало випадати і має здоровий вигляд.
|
|
| |