Поліпшити ріст волосся у жінок в Одесі
|
|
DIMENTRA | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Поліпшити ріст волосся у жінок в Одесі
Вітаю всіх! Хочу порадитися з вами з приводу Detox System від Philip Martin's. Чи варто нею користуватися? Хто пробував, поділіться своїми відгуками, будь ласка! Які результати ви отримали після застосування цієї системи?
|
|
| |
BABAYAGA | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я перепробувала багато різних засобів, але Detox System від Philip Martin's - це найкраще, що я зустрічала для очищення, відновлення і зміцнення волосся! Вона дійсно очищає волосся від забруднень, які не змиваються у звичайних домашніх умовах. Завдяки цій системі моє волосся стало більш блискучим, яскравим, об'ємним і легким.
|
|
| |
DerЗykaя | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я роблю цю процедуру в салоні FAVORI, де працюють справжні професіонали. Рекомендую всім, хто хоче мати здорове і красиве волосся!
|
|
| |
ЧіКа | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Детокс-система Philip Martin's - це просто диво! Моє волосся після неї стало рости набагато швидше, перестало випадати і ламатися. Я вже давно мріяла про таку шевелюру, і нарешті моя мрія збулася!
|
|
| |
Таиssия | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я в захваті від цієї системи! Моє волосся стало міцнішим, пружним і блискучим.
|
|
| |
ZмеючKа | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я теж робила Detox System у FAVORI. Ефект просто приголомшливий! Волосся стало чистішим, пишнішим, швидше росте. Всім рекомендую!
|
|
| |
Tuko | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Detox System від Philip Martin's - це порятунок для мого волосся! Воно стало набагато міцнішим, перестало сіктися і випадати. Я дуже задоволена результатом!
|
|
| |
leonikon | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дівчата, підкажіть, як можна записатися в цей салон?
|
|
| |
DerЗykaя | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Салон FAVORI знаходиться за адресою: Велика Арнаутська, 1. Телефон для запису: +380 96 517 29 28.
|
|
| |
m_o_l_n_i_y_a | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Detox System від Philip Martin's - це бомба! Волосся після неї просто сяє здоров'ям! Я вже кілька разів робила цю процедуру, і щоразу в захваті!
|
|
| |
Sweetums | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я закохалася в Detox System від Philip Martin's! Це найкраща система для волосся, яку я коли-небудь пробувала. Усім раджу!
|
|
| |
AFRODITA | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| У FAVORI всі майстри чудові! Я робила Detox System, і мені дуже сподобалося.
|
|
| |
DIMENTRA | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую за пораду! Обов'язково спробую Detox System у FAVORI.
|
|
| |