Поліпшити ріст волосся на голові в Одесі
|
|
himeow | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Поліпшити ріст волосся на голові в Одесі
Дівчата, привіт! Хочу порадитися. Хто-небудь пробував Detox System від Philip Martin's? Чи варто нею користуватися?
Я чула, що ця система допомагає очистити волосся від токсинів, зміцнити його і стимулювати ріст. У мене зараз волосся тьмяне, ламке і випадає. Дуже хочеться спробувати щось нове, але не хочеться витрачати гроші даремно. Буду вдячна за ваші відгуки!
|
|
| |
FaMy | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я перепробувала багато різних засобів, але Detox System від Philip Martin's - це просто бомба! Вона реально очищає волосся від забруднень, які не змиваються звичайними шампунями. Після цієї системи волосся стає блискучим, об'ємним і пружним. У мене навіть перестала лупа мучити! Я роблю процедуру в салоні FAVORI, там дуже класні майстри.
|
|
| |
3a6aBHa9I | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Моє волосся після неї стало рости як божевільне! Уже через місяць я помітила, що на голові з'явилося багато нових волосків.
|
|
| |
Kapri | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ця система дуже добре бореться з посіченими кінчиками. Раніше я постійно їх зістригала, а тепер можу відростити волосся до бажаної довжини.
|
|
| |
ElenaShkk | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я теж нещодавно спробувала Detox System і залишилася в захваті! Волосся стало набагато міцнішим і перестало випадати. Ще мені подобається, що після цієї системи волосся довше залишається чистим. Загалом, я дуже рекомендую спробувати Detox System усім, хто хоче мати гарне і здорове волосся.
|
|
| |
кYдРяШкА | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дівчата, а як потрапити в салон FAVORI? Я теж хочу спробувати Detox System.
|
|
| |
Kapri | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Салон FAVORI знаходиться на Великій Арнаутській, 1. Телефон: +380 96 517 29 28.
|
|
| |
himeow | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дякую за інформацію! Завтра ж запишуся на процедуру.
|
|
| |
Атаманша | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я вчора зробила Detox System у FAVORI і в повному захваті! Волосся відразу стало більш живим і блискучим. Майстер сказала, що для досягнення максимального ефекту потрібно зробити курс із 4-6 процедур. Я обов'язково буду продовжувати.
|
|
| |
TSERA | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| І я сьогодні зробила Detox System! Моє волосся просто сяє! Ще воно стало набагато слухнянішим і легше укладається. Я дуже задоволена результатом!
|
|
| |
OQUQODINA | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Detox System - це просто диво! Моє волосся після неї стало рости як на дріжджах! Уже через 2 місяці я бачу явну різницю.
|
|
| |
kowarin | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я теж зробила Detox System у FAVORI і не пошкодувала! Волосся стало міцнішим, перестало випадати і з'явився здоровий блиск. Всім рекомендую цю процедуру!
|
|
| |
IRXACIWA | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую цьому форуму за наводку на Detox System! Моє волосся нарешті стало таким, як я завжди мріяла!
|
|
| |