Збільшити ріст волосся на голові в Одесі
|
|
ROLA | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Збільшити ріст волосся на голові в Одесі
Добрий день! Нещодавно почула про Detox System від Philip Martin's. Замислююся спробувати, але хотілося б дізнатися ваші відгуки. Чи варта ця система своїх грошей? Які результати ви отримали?
|
|
| |
makoondy | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| ROLA, перепробувала багато різних засобів, але Detox System від Philip Martin's - найкраща для очищення, відновлення і зміцнення волосся. Вона очищає волосся від забруднень, які не змиваються у звичайних домашніх умовах. Результати просто чудові!
|
|
| |
Gelyash | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Згодна з makoondy. Detox System від Philip Martin's підсилює блиск і яскравість відтінку як натурального, так і фарбованого волосся. Пасма стають більш легкими та об'ємними. Ефект помітний вже після першого застосування.
|
|
| |
musichka | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Теж користувалася цією системою, і можу сказати, що це один з найкращих засобів для боротьби з мінеральними опадами, які накопичуються на волоссі від нашої жорсткої води. Волосся після процедури має набагато кращий і доглянутіший вигляд.
|
|
| |
Monka | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так, Детокс-система справді бореться із забрудненнями, які псують наше волосся. Найдрібніші частинки токсичних атмосферних забруднень затримуються в кутикулі й можуть руйнувати кератин, тому волосся стає пористим, посіченим і випадає. А ця система допомагає з цим справлятися.
|
|
| |
Raia | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| До того ж, детокс-система відмінно очищає шкіру голови: видаляє ороговілі частинки, надлишки себума, що теж добре для здоров'я волосся. Я зазвичай роблю цю процедуру в салоні FAVORI, там найкращі фахівці.
|
|
| |
MISHELЧиkА | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Підтверджую слова Raia, фахівці в салоні FAVORI знають свою справу. Після процедур з Detox System від Philip Martin's моє волосся стало міцнішим і менше випадати. Відмінний засіб!
|
|
| |
Leon4a | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можу додати, що після детоксу волосся дійсно стає легшим і об'ємнішим. Блиск просто неймовірний, особливо на фарбованому волоссі. Тепер це моя улюблена процедура.
|
|
| |
Cleopatra | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Після використання цієї системи моє волосся стало мати набагато кращий вигляд, зникла тьмяність, пасма стали м'якшими. Усім рекомендую спробувати.
|
|
| |
AndromedКa | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дівчата, підкажіть, як можна записатися в салон FAVORI?
|
|
| |
Monka | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| AndromedКа, салон FAVORI знаходиться на Великій Арнаутській, 1. Контактний телефон салону - 0965172928. Записуйся, не пошкодуєш!
|
|
| |
YEVA | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дякую всім за поради! Зробила Detox System від Philip Martin's у салоні FAVORI, волосся справді стало набагато кращим, зникла тьмяність і випадіння. Дуже задоволена!
|
|
| |
KOROLEVA | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків. Detox System від Philip Martin's у салоні FAVORI - це справді ефективний засіб. Волосся очищається від токсинів і стає сильним.
|
|
| |