Англійська
|
|
Solnechnaya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго всім дня! Мені потрібна порада. Річ у тім, що я на нову роботу влаштовуюся, а там вимагають знання англійської. Я її знаю, звичайно, але не особливо добре. Тому й хотіла дізнатися - можна якось її підучити самостійно?
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я думаю, що це цілком реально. Краще б, звісно, походити до мовної школи, але якщо такої можливості у вас немає, то й самостійно вивчити мову - не проблема. Тим паче англійську - яку ми щодня чуємо звідусіль. Мені здається, що вам просто потрібно зайти на якийсь агрегатор курсів і вибрати той курс, який підходить для вашого рівня знання мови
|
|
| |
Alinia | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я сама англійську мову вчу. Здебільшого за допомогою голлівудських фільмів і серіалів. Дивлюся їх без дубляжу, але з субтитрами. Багато слів так запам'ятала вже
|
|
| |
Milaha | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Мені здається, що якщо мова потрібна для роботи, то найкраще, звісно, найняти репетитора або походити на заняття в якусь мовну школу. Хоча вам вирішувати, звичайно
|
|
| |
felyaaaaa | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Це складно, але можливо. Спробуйте подивитись книжки та фільми англійською)
|
|
| |
ledymery | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Хочу порадити корпоративну англійську по скайпу в школі Englishdom. Співробітники можуть займатися де і коли зручно, заняття онлайн зручно вбудувати у свій робочий графік, підбирають курс під завдання співробітника і компанії, персональний куратор все організовує і гарантує прогрес!
|
|
| |
Mariia6 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Підкажіть будь ласка хороші курси в центрі Одеси)
|
|
| |
Денис_Костырко | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| цікаво
|
|
| |
33Пётр | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дякую Додано (15.10.2021, 17:16) --------------------------------------------- Дякую
Додано (15.10.2021, 17:17) --------------------------------------------- Добре
|
|
| |