Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Огорожа для сходів
Аслан Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий вечір. Мені потрібні огорожі для сходів. У принципі зараз багато варіантів, і я не можу визначитися з їхнім вибором. А хто мені підкаже, які варто встановити? До кого звернутися щодо їх придбання?

Рік Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Варіантів зараз предостатньо. Багато компаній займаються виготовленням таких огорож. Усе залежатиме від того, скільки ви плануєте витратити на їхнє придбання

Аслан Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Однозначно я не збираюся заощадити на їх придбанні. Насамперед мене цікавить їхня надійність. Я не хочу через якийсь час назад повертатися до цього питання

Рік Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
А вас влаштують огорожі з нержавіючої сталі зі склом? В принципі вони відмінно впишуться в будь-який інтер'єр приміщення, і при цьому досить міцні. Вони не бояться впливу навколишніх факторів. За ними не потрібно якогось особливого догляду. Спершу дізнайтеся всі подробиці з цього приводу, потім вже приймайте остаточне рішення

Арбузов Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Огородження з нержавійки виявляться занадто дорогими. Замовте їх із профільної труби. У кожній майстерні вам їх зможуть виготовити. Немає жодного сенсу все так ускладнювати

Fenrizshura Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
А ви не думали ковані огорожі замовити? Вони шикарно б виглядали.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: