Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Оригінальна елітна парфумерія
Юлія021186 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Тільки оригінальна елітна парфумерія в Мехеs, і тільки для вас, дорогі дівчата! 
Ми пропонуємо нашим клієнтам: 
- професійну консультацію фахівців, які допоможуть підібрати аромат за Вашими вподобаннями, а також, не залишить байдужим жодного чоловіка; 
- подарунки та призи постійним клієнтам, а також, учасникам наших груп у соціальних мережах; 
- подарунки за покупки на певну суму. Список акцій і призів постійно оновлюється; 
- жителям Києва скористатися унікальною можливістю - доставкою обраних відтінків додому, щоб клієнт зміг на місці зробити свій остаточний вибір. 
Інтернет магазин Mexes пропонує найкращі способи доставки по Києву і всій Україні: по Києву доставка здійснюється кур'єром. По Україні доставляє компанія "Нова Пошта". 
Зателефонуй нам за номером (068)770-33-28 просто зараз, скажи кодову фразу "Хочу ПАРФУХИ!!!" та отримай у подарунок 2 пробники дорогих парфумів. 

099)446-06-55 
068)770-33-28 
063)615-59-80

Светик1 Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Чудова пропозиція.

Імбирка Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Ух ти! Чудова пропозиція, обов'язково скористаюся.
Поки що купую косметику на Розетці, подобається широкий асортимент - я можу знайти на їхньому сайті абсолютно все, не дивлячись на те, скільки у мене грошей у гаманці.
Фірму Mexes дуже люблю, у них якісна продукція.

Dilan Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
на мейк ап беріть

Августа Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий