Оригінальна елітна парфумерія
|
|
Юлія021186 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Тільки оригінальна елітна парфумерія в Мехеs, і тільки для вас, дорогі дівчата! Ми пропонуємо нашим клієнтам: - професійну консультацію фахівців, які допоможуть підібрати аромат за Вашими вподобаннями, а також, не залишить байдужим жодного чоловіка; - подарунки та призи постійним клієнтам, а також, учасникам наших груп у соціальних мережах; - подарунки за покупки на певну суму. Список акцій і призів постійно оновлюється; - жителям Києва скористатися унікальною можливістю - доставкою обраних відтінків додому, щоб клієнт зміг на місці зробити свій остаточний вибір. Інтернет магазин Mexes пропонує найкращі способи доставки по Києву і всій Україні: по Києву доставка здійснюється кур'єром. По Україні доставляє компанія "Нова Пошта". Зателефонуй нам за номером (068)770-33-28 просто зараз, скажи кодову фразу "Хочу ПАРФУХИ!!!" та отримай у подарунок 2 пробники дорогих парфумів.
099)446-06-55 068)770-33-28 063)615-59-80
|
|
| |
Светик1 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Чудова пропозиція.
|
|
| |
Імбирка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ух ти! Чудова пропозиція, обов'язково скористаюся. Поки що купую косметику на Розетці, подобається широкий асортимент - я можу знайти на їхньому сайті абсолютно все, не дивлячись на те, скільки у мене грошей у гаманці. Фірму Mexes дуже люблю, у них якісна продукція.
|
|
| |
Dilan | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| на мейк ап беріть
|
|
| |
Августа | Повідомлення # 5 |