Сукні
|
|
Vicktory | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мені скоро виходити з декрету на роботу. Багато моїх речей вийшли з моди, нові особливо не купувала, але для роботи треба придбати кілька суконь. Оскільки часу не особливо багато, то найкращий варіант - це купити онлайн. Але наскільки хороші такі покупки? Чи знайти час і сходити в магазини?
|
|
| |
Раймонда | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я всього кілька разів купувала одяг в інтернет магазинах. Скажу чесно - покупки були не дуже вдалі через неправильно підібраний розмір. Тому я так більше не роблю.
|
|
| |
Золотава | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Зараз у багатьох людей немає часу на покупки в магазинах, тому купують в інтернет магазинах. І це нормально. А щоб вгадати розмір, потрібно переглянути розмірну сітку конкретної моделі, правильно себе виміряти. Якщо сумніваєтеся - можна проконсультуватися з менеджером. Тому не переживайте, а спробуйте купити одну сукню для початку і якщо досвід буде вдалим, тоді купіть ще щось.
|
|
| |
Юліанна | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я таким чином купую і сукні, і штани, і білизну. Та багато чого ще. Зазвичай із розмірами все добре. Я більше переживаю за якість речей. Але знайшла кілька улюблених магазинів і беру все там.
|
|
| |
katuha | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Хоч до нового року ще понад три місяці, але в нас у колективі вже говорять про корпоратив і хочуть днями замовити ресторан для святкування. Ось я і задумалася над вбранням. До цього сиділа в декреті, нікуди не виходила. Тепер же хочеться блиснути.
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Ви прям моя сестра близнюк. Така сама ситуація на роботі. І теж хочу собі карколомну сукню. Щоб усіх убити наповал. Я непогано шию сама, викрійки знаходжу в модних журналах з шиття. Пройшлася магазинами, нічого пристойного не побачила. Тому вирішила купувати тканини в інтернет магазині. Пригледіла тканину масло, під сріблясту шкіру, у стилі диско. Фасон буде простим, а тканина приголомшлива. Ефект я думаю буде таким самим.
|
|
| |
Fenrizshura | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Мені теж подобається більше в онлайні робити покупки. Це економить купу часу.
|
|
| |
Prichuda | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я схиляюся теж до інтернет-покупок, буває, звісно, таке, що не підходить розмір, але здебільшого мені якось щастить із покупками онлайн.
|
|
| |
Bzhik | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Якщо обмежений бюджет, а купити потрібно відразу багато речей, раджу вам звернутися до кравчині. Тканини можна купити на будь-який смак.
|
|
| |
Farushka | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| В ательє не завжди виходить дешевше, скоріше навпаки.
|
|
| |
Fenrizshura | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Ні, шити взагалі не варіант, не факт, що вийде те, що ви хочете.
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Та річ навіть не в тому, потрібні ж примірки, це час. Та й затратно теж, вийде дорожче. Хіба що з особливої нагоди шити вбрання, тоді це виправдано. А на кожен день одяг простіше готовий купувати. Я останнім часом на H&M перейшла, у них багато класних речей і ціни нормальні. У VipAvoska можете подивитися речі з останніх колекцій
|
|
| |
loia | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Цитата Prichuda Я схиляюся теж до інтернет-купівель, буває, звісно таке, що не підходить розмір, але здебільшого мені якось щастить із покупками онлайн. І в мене було таке, що кілька разів не підійшов жіночий одяг, який я собі замовляла, він був більшим, ніж мені треба, але потім, коли завагітніла, він став мені в пригоді. Але навіть після пари невдач я все одно не припинила купувати одяг в інтернеті, адже онлайн він набагато дешевший, іноді навіть на половину.
|
|
| |
Царевишна | Повідомлення # 14 |
Сержант
| На моду не дивлюся, ношу що подобається
|
|
| |
olgataro2402 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Віддаю перевагу шити у швачки. І тканину можна вибрати, і по фігурі піджене, і порадить. А по грошах виходить так само, часто навіть дешевше. Тільки швачку спочатку потрібно знайти тямущу)))
|
|
| |