Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як перевірити текст на орфографію?
Soniya Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Зараз, на карантині, з'явився нарешті вільний час і я захопилася написанням оповідань. Уже на цілу збірку їх вистачить. Дала почитати близькій подрузі, вона каже, що потрібно їх показати видавцям, може хтось на них зверне увагу. Але перед тим як надсилати їх до видавництва, треба перевірити їх на орфографію. Може є якісь програми спеціальні?

Лаки Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Так є ж коректори, вони перевіряють текст на граматику, стилістику тощо. На біржі фрілансу пошукайте, зараз багато хто працює віддалено. Поштою їм надішліть текст, нехай перевірять

LulaMir Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Я б не стала надсилати свої розповіді невідомій людині. А раптом вони справді талановиті, потім спливуть десь під чужим ім'ям, вам це потрібно? Можна ж самостійно за допомогою спеціальних програм для перевірки на орфографію все зробити онлайн. Доведеться, звісно, трохи витратити часу, але зате будете спокійні

Allusik Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Я користуюся завжди в таких випадках програмою текст ру. Там можна і орфографію, і пунктуацію перевірити. Щоправда, іноді черга велика і доводиться чекати довго, але для мене це некритично

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: