Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Сковорода для свекрухи
Agafiya Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Моя свекруха дуже хоче собі нову сковорідку. Але оскільки вона практично ніде не ходить, то купити це начиння доведеться мені. А я не маю поняття, яку краще вибрати. Може, щось порекомендуєте?

Andromeda Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Зайдіть у будь-який магазин посуду і там вам запропонують масу варіантів і навіть порекомендують, що краще купити. Я б не заморочувалася настільки.

Патриція Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
У принципі, попередній коментатор має рацію. Швидше за все я б теж так зробила. Але якщо говорити про сучасний світ і про сучасні технології, то я б рекомендувала вибір сковорідки зробити разом зі свекрухою. Тим паче, що її купити можна й онлайн. Як на мене, асортимент чудовий і думаю ваша друга мама залишиться задоволеною.

Tojarn Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Найчастіше невістка свекрусі догодити не може. Зате рідний син завжди і все робить правильно. Це я вам кажу з власного досвіду. Тож нехай сковороду купить ваш чоловік. Або хоча б так скажіть мамі. Тоді все буде чудово.

Xannneril Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Які ще є варіанти?

Xalil Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Думаю для свекрухи багато всякого можна подарувати, наприклад, я дарував тещі сумку кравчучку, вона вічно то на ринок, то на дачу, то ще кудись))) Взяв і замість старої купив нову)))

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: