Сковорода для свекрухи
|
|
Agafiya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Моя свекруха дуже хоче собі нову сковорідку. Але оскільки вона практично ніде не ходить, то купити це начиння доведеться мені. А я не маю поняття, яку краще вибрати. Може, щось порекомендуєте?
|
|
| |
Andromeda | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Зайдіть у будь-який магазин посуду і там вам запропонують масу варіантів і навіть порекомендують, що краще купити. Я б не заморочувалася настільки.
|
|
| |
Патриція | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У принципі, попередній коментатор має рацію. Швидше за все я б теж так зробила. Але якщо говорити про сучасний світ і про сучасні технології, то я б рекомендувала вибір сковорідки зробити разом зі свекрухою. Тим паче, що її купити можна й онлайн. Як на мене, асортимент чудовий і думаю ваша друга мама залишиться задоволеною.
|
|
| |
Tojarn | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Найчастіше невістка свекрусі догодити не може. Зате рідний син завжди і все робить правильно. Це я вам кажу з власного досвіду. Тож нехай сковороду купить ваш чоловік. Або хоча б так скажіть мамі. Тоді все буде чудово.
|
|
| |
Xannneril | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Які ще є варіанти?
|
|
| |
Xalil | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Думаю для свекрухи багато всякого можна подарувати, наприклад, я дарував тещі сумку кравчучку, вона вічно то на ринок, то на дачу, то ще кудись))) Взяв і замість старої купив нову)))
|
|
| |