Магазин побутової техніки
|
|
Magento | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу порекомендувати хороший інтернет-магазин побутової техніки - bombaraketa.com. Купував тут газову плиту і дуже задоволений.
|
|
| |
juju1002 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Хочу порекомендувати магазин Е-Клімат. Коли робили опалення нам порадили взяти у них нанос. Нам запропонували придбати циркулярний насос Sprut. Служить він нам уже шість років безвідмовно. Насос невеликого розміру і не займає багато місця, працює ледве чутно, газ економиться на ура, вмикаєш насос, на котлі температура та сама, а набагато тепліше в будинку.
|
|
| |
МалинкаМалинівська | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Краще шукати перевірені. Не розетку, олх, аукро... Я б з особистого досвіду комфі рекомендувала. Останньою покупкою був тв через сайт comfy. а потім у магазині перевірили і забрали.
|
|
| |
yurijtolm | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Може хто-небудь порадить, де взяти новий електродвигун до мийного пилососа, а то я ось тут знайшов потрібний, але коштує він дорогувато, майже 900грн.
|
|
| |
sobim | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| я купував пилосос миючий THOMAS Parkett зі знижкою на rozetka
|
|
| |
malinka2016 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| А електричні баки є там?
|
|
| |
Magfrog123 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Замовляю все на сайті компанії ТОВ ФРОГ
|
|
| |
LollySun | Повідомлення # 8 |
Майор
| Я купував електродвигун
|
|
| |
ImGood | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Зараз багато інтернет-магазинів де можна замовити електродвигун, варто тільки пошукати і порівняти за цінами, думаю десь і дешевше знайти можна)
|
|
| |
Cikabu | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А я електродвигун для пилососа замовляла торік у магазині, де сам пилосос купувала, консультанти допомогли мені підібрати потрібний двигун, згідно з технічними характеристиками.
|
|
| |
Vitalik27 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| хочу пилосос без шнура
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Хтось купував нещодавно холодильник? Підкажіть будь ласка марка ATLANT хороша? Мені дуже сподобалася модель ХМ 4012-130, що можете сказати про неї? Судячи з ціни та відгуків, досить хороший варіант, чи подивитися якусь іншу модель?
|
|
| |
petr_valentinovich | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я теж віддаю перевагу мережам з відомим ім'ям. У разі чого там простіше отримати товар назад, гарантія і захист прав споживачів як ніяк.
|
|
| |
Faven | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Ось так! Найнадійніше купувати побутову техніку у великих магазинах у разі чого завжди допоможуть швидко! І не будуть крутити голову шукаючи привід для відмови в гарантії як в інших дрібних магазинчиках!
|
|
| |
hepe | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Мені праску треба купити - в якому магазині побутової техніки порадите її взяти? Я б хотіла нормальну фірмову взяти, а не китайську залипуху.
|
|
| |