Відгуки Артмедіуз
|
|
Elisa | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки Артмедіуз
Мені терміново потрібно здати аналізи, і мені порекомендували діагностичну лабораторію «Артмедіуз». Що можете сказати про цю лабораторію? Чи варто туди звертатися?
|
|
| |
MatiXxxx | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Elisa, Я часто користуюся послугами «Артмедіузу», і можу сказати, що це найкращий лабораторно-діагностичний центр, який я відвідувала. Вони пропонують широкий спектр аналізів і надають дуже точні результати. Персонал там кваліфікований, а обладнання сучасне. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Ланьєна | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж зверталася в «Артмедіуз» і залишилася дуже задоволена. Все швидко, якісно і професійно. Аналізи готові вчасно, жодних проблем. Це справді надійне місце, не сумнівайся.
|
|
| |
Кангрія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мій досвід з «Артмедіузом» теж позитивний. Лабораторія для всієї родини, і вони справляються з будь-якими аналізами. Устаткування у них на вищому рівні, і медичний персонал дуже чуйний і професійний.
|
|
| |
Луннна | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Хочу додати свій відгук. Я сама кілька разів здавала аналізи в «Артмедіузі» і завжди залишалася задоволена результатами. Все робиться акуратно і з високим рівнем точності. Рекомендую!
|
|
| |
funnyу | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я теж користуюся послугами «Артмедіузу» вже не перший рік. Згодна з усіма попередніми відгуками: це чудовий діагностичний центр. Особливо подобається, що результати завжди точні та вчасно. Персонал дуже ввічливий і уважний.
|
|
| |
EWA | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Elisa, не сумнівайся і йди в «Артмедіуз». Я там обстежуюся вже кілька років, і завжди залишаюся задоволена. У них великий вибір аналізів, і всі результати можна отримати швидко і без проблем. Персонал чудовий!
|
|
| |
ViKaа | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Додам, що «Артмедіуз» - це справді найкращий вибір. Я там була не раз, і щоразу переконуюся в їхньому професіоналізмі. Результати аналізів завжди точні, персонал уважний і обладнання сучасне.
|
|
| |
tomatilla | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Можу підтвердити все вищесказане. Я постійно здаю аналізи в «Артмедіузі». Усе роблять дуже якісно і вчасно. Персонал уважний, а результати завжди точні. Рекомендую!
|
|
| |
Volchitsa | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Добрий день! А можете залишити координати цього центру? Хочу записатися.
|
|
| |
Zenovа | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Звичайно! Лабораторія знаходиться на Богдана Хмельницького, 24, каб. 7. Контактні телефони: 0 800 308 818, 048 734-93-95. Можна також зв'язатися через Viber: (068)147-49-52.
|
|
| |
євгешка | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Хочу подякувати всім за рекомендації. Зверталася в «Артмедіуз» і справді залишилася задоволена. Аналізи готові вчасно і точні. Велике спасибі за поради!
|
|
| |
ФУНТіК | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я теж нещодавно здавала аналізи в «Артмедіузі» за порадою цього форуму. Залишилася дуже задоволена обслуговуванням і результатами. Усе на найвищому рівні, спасибі за рекомендацію!
|
|
| |