Артмедіуз відгуки
|
|
Agape | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Артмедіуз відгуки
Форумчани! Мені терміново потрібно здати аналізи, а куди йти - не знаю. Підкажіть, будь ласка, можливо, хтось в «Артмедіуз» здавав? Як там? Варто туди звертатися?
|
|
| |
karizma | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Agape, я в «Артмедіуз» уже двічі здавала аналізи - і обидва рази залишилася дуже задоволена! Персонал привітний, ввічливий, все чисто, акуратно. Результати видали швидко. Та й ціни цілком доступні.
|
|
| |
nastyabrovko | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| І я там здавала! Мені теж усе сподобалося. Аналізи були готові вже наступного дня, навіть не довелося чекати 3-5 днів, як в інших лабораторіях.
|
|
| |
Silly | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дівчата, я вам скажу, «Артмедіуз» - це просто знахідка! У них не тільки все швидко і якісно, але ще й дуже широкий спектр аналізів. Я там навіть на гормони здавала - все зробили чітко, без помилок.
|
|
| |
Zolushka | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Згодна! Я там дитині здавала аналізи крові - персонал до неї просто чудово ставився, вона навіть не пискнула. А ще нам подарували наклейку - донька була в захваті!
|
|
| |
BaBaika | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Спасибі вам за відгуки! Дівчата, а ви не знаєте, де ця лабораторія розташована?
|
|
| |
Silly | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| «Артмедіуз» знаходиться на Богдана Хмельницького, 24, кабінет 7. Телефони: 0 800 308 818, 048 734-93-95. Ще в них є Viber: (068)147-49-52.
|
|
| |
delin | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| «Артмедіуз» - це найкраща лабораторія в Одесі, я вважаю! Там не тільки все швидко і якісно, але ще й дуже зручно. У них є онлайн-запис, результати можна отримати електронною поштою, а ще є можливість виклику медсестри додому для забору аналізів.
|
|
| |
Ewta | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Так, «Артмедіуз» - це просто супер! Я там здавала аналізи перед операцією - все було готово вчасно, жодних проблем.
|
|
| |
IGESODA | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я теж нещодавно здавала аналізи в «Артмедіуз» і залишилася дуже задоволена. Персонал ввічливий, професійний, усе чисто й акуратно. Результати видали швидко, ціни адекватні.
|
|
| |
МMolli | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Згодна з усіма! «Артмедіуз» - це дійсно найкраща лабораторія в Одесі. Я там уже кілька разів здавала аналізи - і завжди все було на найвищому рівні.
|
|
| |
gvozdika | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я теж хочу сказати спасибі «Артмедіуз» за їхню роботу! Завдяки вам я вчасно дізналася про свою проблему і змогла почати лікування.
|
|
| |
Керліель | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дівчата, я вам дуже вдячна за те, що порадили «Артмедіуз». Там дійсно працюють професіонали своєї справи.
|
|
| |