Відгуки Артмедіуз лабораторія
|
|
Alina1320661 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки Артмедіуз лабораторія
Добрий вечір! Мені терміново потрібно здати аналізи, і подруга порекомендувала діагностичну лабораторію «Артмедіуз». Хто-небудь уже користувався їхніми послугами? Чи варто туди звертатися? Дякую заздалегідь за відповіді!
|
|
| |
BariJua | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Alina1320661, Я сама нещодавно здавала аналізи в «Артмедіуз». Дуже задоволена! Результати були готові швидко, а персонал там дійсно професійний і ввічливий. Думаю, вам сподобається!
|
|
| |
SkyFox | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Здавала там аналізи двічі. Можу сказати, що «Артмедіуз» - це найкращий лабораторно-діагностичний центр, з яким я стикалася. Дуже широкий спектр аналізів, все швидко і точно. Безумовно рекомендую!
|
|
| |
Блондинка | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У нас уся родина користується послугами «Артмедіуз». Вони надають достовірні результати і в них сучасне обладнання. Завжди впевнена в точності їхніх аналізів. Не сумнівайся, це чудовий вибір!
|
|
| |
Chupchik | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Тільки позитивні враження від «Артмедіуз». У них дуже кваліфікований персонал, завжди детально пояснюють результати аналізів. Працюють швидко та якісно. Рекомендую!
|
|
| |
Annyу | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я теж зверталася в «Артмедіуз» і залишилася задоволена. Все чітко, акуратно, без затримок. Результати аналізів завжди точні. Безумовно варто туди звернутися.
|
|
| |
Alic | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я теж здавала аналізи в «Артмедіуз». У них висококваліфікований персонал і сучасне обладнання. Результати аналізів завжди приходять вчасно і без помилок. Дуже задоволена!
|
|
| |
Fabula | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мені подобається, що в «Артмедіуз» можна зробити всі аналізи в одному місці. Це дуже зручно. Персонал завжди привітний і компетентний. Ніколи не було проблем із результатами.
|
|
| |
Спірс | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я сама працюю в медицині і можу сказати, що «Артмедіуз» - це справді професійний центр. Дуже задоволена їхніми послугами. Усі результати точні та вчасно.
|
|
| |
Chika | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Користуюся «Артмедіуз» уже не перший рік. Лабораторія надає широкий спектр аналізів і завжди точні результати. Дуже зручне місце розташування та хороші ціни. Рекомендую!
|
|
| |
Bombа | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Привіт усім! Можете залишити координати цього центру?
|
|
| |
Annyу | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Лабораторія знаходиться на Богдана Хмельницького, 24, каб. 7. Контактні телефони: 0 800 308 818, 048 734-93-95, Viber: (068)147-49-52.
|
|
| |
StarGazer | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я теж користувалася послугами «Артмедіуз» і можу підтвердити, що це чудова лабораторія. Результати аналізів завжди точні та вчасно. Рекомендую!
|
|
| |