Артмедіуз лабораторія відгуки
|
|
LunaQueen | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Артмедіуз лабораторія відгуки
Доброго вечора всім! Мені терміново потрібно здати аналізи. Підкажіть, будь ласка, можливо, хтось знає хорошу діагностичну лабораторію? Чула про «Артмедіуз», але не користувалася їхніми послугами, тому хотілося б дізнатися відгуки. Чи варто туди звертатися?
|
|
| |
Ангелінка | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| LunaQueen, я здавала аналізи в «Артмедіуз» кілька місяців тому і залишилася дуже задоволена! Персонал ввічливий, все чисто й акуратно, ціни прийнятні. А головне - результати аналізів були готові дуже швидко і виявилися достовірними.
|
|
| |
ValeriaSky | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж хочу залишити свій відгук про «Артмедіуз». Мені потрібно було терміново здати аналізи перед операцією, і я звернулася в цю лабораторію. Усе зробили дуже швидко і якісно, я отримала результати наступного дня. Персонал дуже уважний і професійний, відповіли на всі мої запитання. Загалом, я можу сміливо рекомендувати «Артмедіуз» усім, хто шукає хорошу діагностичну лабораторію!
|
|
| |
ElizabethD | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дівчата, я теж хочу приєднатися до хвалебних відгуків про «Артмедіуз»! Здавала там аналізи кілька разів, і завжди все було на найвищому рівні. Результати точні, персонал ввічливий, ціни доступні. Особливо хочу відзначити чистоту і стерильність у лабораторії, що для мене дуже важливо. Однозначно рекомендую «Артмедіуз» усім, хто хоче отримати якісну діагностику!
|
|
| |
Jenna | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я ми в «Артмедіуз» всією сім'єю ходимо! Нам подобається, що там великий вибір аналізів, можна здати все в одному місці. Ціни не найнижчі, але якість обслуговування і точність результатів того варті. Ще хочу зазначити, що в «Артмедіуз» дуже зручно здавати аналізи з дітьми. Персонал вміє знайти підхід до них.
|
|
| |
Zara | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я нещодавно здавала аналізи в «Артмедіуз» за рекомендацією подруги, і теж хочу залишити свій відгук. Усе дуже сподобалося: чисто, затишно, персонал привітний. Аналізи зробили швидко, результати отримала наступного дня. Ціни, як мені здалося, середні по місту. Загалом, я залишилася задоволена і рекомендуватиму «Артмедіуз» своїм знайомим.
|
|
| |
Irene | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дівчата, а хто-небудь здавав у «Артмедіуз» гормони? Мені потрібно здати аналіз на прогестерон, але не знаю, де це можна зробити надійніше.
|
|
| |
KarinaStar | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Irene, я здавала в «Артмедіуз» аналіз на прогестерон, все чудово! Результати були готові через 3 дні, як і обіцяли. Ціни на гормони, звичайно, не найдешевші, але зате якість на висоті. Я можу сміливо рекомендувати «Артмедіуз» для здачі гормонів.
|
|
| |
Larissa | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчата, а можете залишити координати «Артмедіуз»? Я подивилася в інтернеті, але не знайшла точної адреси.
|
|
| |
Margo | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Звичайно! «Артмедіуз» знаходиться на Богдана Хмельницького, 24, кабінет 7. Контактні телефони: 0 800 308 818, 048 734-93-95. Ще в них є Viber: (068)147-49-52.
|
|
| |
Nadi | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я зверталася в «Артмедіуз» і можу сказати, що це дійсно надійна лабораторія. Усі аналізи завжди вчасно і точні. Дякую форуму за хороші рекомендації!
|
|
| |
Olivia | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Повністю підтримую всі попередні відгуки. «Артмедіуз» - це найкраща діагностична лабораторія, яку я знаю. Ніколи не було проблем із результатами, все точно і вчасно. Рекомендую!
|
|
| |
LunaQueen | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую всім за рекомендації!
|
|
| |