Відгуки центр Артмедіуз
|
|
Ruslana | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки центр Артмедіуз
Хлопці, мені терміново потрібно здати аналізи, і мені порекомендували діагностичну лабораторію "Артмедіуз". Що можете сказати про цю лабораторію? Чи варто туди звертатися?
|
|
| |
Svetla | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Ruslana, я користувалася послугами "Артмедіуз" кілька разів і завжди залишалася задоволена. Вони надають широкий спектр аналізів, і результати завжди приходили вчасно. Професійний персонал і сучасне обладнання вселяють довіру. Рекомендую!
|
|
| |
Tatiana | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Зверталася в "Артмедіуз" разом із чоловіком. Дуже задоволені якістю обслуговування. Аналізи були точними, а результати - детальними. Персонал ввічливий і компетентний. Це справді найкращий лабораторно-діагностичний центр.
|
|
| |
Ulyana | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мій досвід з "Артмедіуз" теж позитивний. Робила там кілька видів аналізів, і все пройшло на найвищому рівні. Центр зручно розташований, і ціни цілком розумні. Чудове місце для всієї родини!
|
|
| |
Faina | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| "Артмедіуз" - моя постійна лабораторія вже понад рік. Ніколи не було проблем з аналізами, все завжди чітко і вчасно. Персонал дуже уважний і професійний. Рекомендую без сумнівів!
|
|
| |
KristinaKin | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ruslana, можеш сміливо звертатися в "Артмедіуз". Я там здавала аналізи під час вагітності. Дуже якісний сервіс, аналізи приходили швидко, а точність результатів підтверджена лікарем. Хороша лабораторія, рекомендую!
|
|
| |
EvelinaEver | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мій досвід з "Артмедіуз" тільки позитивний. Зручне розташування і комфортні умови, персонал дуже доброзичливий. Результати аналізів завжди приходять вчасно і без помилок. Чудове місце!
|
|
| |
YaroslavaY | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можу порекомендувати "Артмедіуз" від щирого серця. Аналізи здавала кілька разів, усе точно й оперативно. Центр використовує сучасне обладнання, і це відчувається в якості послуг. Персонал завжди ввічливий і професійний.
|
|
| |
AlexandraAmber | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ruslana, «Артмедіуз» - чудовий вибір. Ми всією сім'єю там здаємо аналізи вже кілька років. Результати завжди точні, і лікарі ніколи не сумнівалися в їх достовірності. Дуже задоволені!
|
|
| |
Victori | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Зверталася в «Артмедіуз» кілька разів, і завжди все на найвищому рівні. Персонал професійний і уважний. Результати аналізів приходять швидко, і ніколи не було нарікань.
|
|
| |
GalinaG | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можете залишити координати «Артмедіуз»? Дуже потрібно здати аналізи в перевіреному місці.
|
|
| |
EvelinaEver | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Лабораторія знаходиться за адресою Богдана Хмельницького, 24, каб. 7. Контактні телефони: 0 800 308 818, 048 734-93-95, Viber: (068)147-49-52.
|
|
| |
35Diana | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків. Лабораторія «Артмедіуз» справді заслуговує на довіру. Аналізи завжди вчасно і точні. Дякую всім за рекомендації!
|
|
| |