Аналізи Артмедіуз відгуки
|
|
mony | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Аналізи Артмедіуз відгуки
Доброго дня! Мені терміново потрібно здати аналізи, і мені порекомендували діагностичну лабораторію "Артмедіуз". Що можете сказати про цю лабораторію? Чи варто туди звертатися?
|
|
| |
Aura | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я користувалася послугами "Артмедіуз" кілька разів. Це справді чудовий лабораторно-діагностичний центр. У них широкий спектр аналізів, і результати завжди точні. Обладнання сучасне, а персонал дуже кваліфікований. Можу сміливо рекомендувати!
|
|
| |
Sassy | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж хочу поділитися позитивним досвідом з "Артмедіуз". Здавала там аналізи всією родиною, і завжди залишалися задоволені. Результати приходять швидко і без помилок. Дуже зручно і надійно.
|
|
| |
Sapphire | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я відвідувала "Артмедіуз" кілька разів, і завжди була задоволена. Персонал дуже ввічливий і професійний, а лабораторія обладнана на високому рівні. Результати аналізів точні та завжди вчасно. Рекомендую!
|
|
| |
Mocha | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Можу тільки похвалити "Артмедіуз". Здавала там аналізи для себе і дитини. У них справді широкий спектр послуг, і результати завжди приходять вчасно. Професійне обладнання та кваліфікований персонал - ось що робить їх найкращими!
|
|
| |
Ivory | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я часто користуюся послугами "Артмедіуз". Дуже задоволена! Результати завжди точні, а персонал дуже уважний і ввічливий. Рекомендую!
|
|
| |
Jubilee | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| "Артмедіуз" - це одна з найкращих лабораторій, які я відвідувала. Здавала там аналізи кілька разів, і щоразу залишалася задоволена. Усе швидко, точно і професійно.
|
|
| |
Marigold | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я теж рекомендую "Артмедіуз". Аналізи завжди точні, результати приходять швидко. Персонал дуже професійний і привітний. Звертайтеся, не пошкодуєте!
|
|
| |
Cameo | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підтримаю всі попередні відгуки. "Артмедіуз" - це дійсно чудовий діагностичний центр. У них сучасне обладнання та кваліфікований персонал. Здавала там аналізи не раз і завжди залишалася задоволена.
|
|
| |
Azure | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете залишити координати цього центру?
|
|
| |
Jubilee | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Лабораторія розташована на вулиці Богдана Хмельницького, 24, кабінет 7. Контактні телефони: 0 800 308 818, 048 734-93-95. Також можна зв'язатися через Viber: (068)147-49-52.
|
|
| |
Wisteria | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Хочу підтвердити все вищесказане. Зверталася в "Артмедіуз" кілька разів і завжди залишалася задоволена. Аналізи точні, результати вчасно. Відмінна лабораторія!
|
|
| |
Gazelle | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую всім за рекомендації! Теж зверталася в "Артмедіуз" і можу підтвердити - аналізи завжди точні та вчасно. Дуже задоволена їхніми послугами.
|
|
| |