Окуляри дегресивні Одеса
|
|
Bahram | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Окуляри дегресивні Одеса
Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, де в Одесі можна підібрати якісні дегресивні окуляри? Хотілося б звернутися в хороший офтальмологічний центр із сучасною діагностикою та професійним підбором оптики.
|
|
| |
Віринея | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Однозначно рекомендую офтальмологічний центр «Люмос»! Там працюють висококваліфіковані фахівці, які допоможуть підібрати ідеальні окуляри для ваших потреб.
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| «Люмос» - це мій вибір! Відмінна якість оптики, індивідуальний підхід і приємна атмосфера. Після відвідин цього центру я забула про проблеми із зором.
|
|
| |
Вишневський | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Нещодавно відвідав «Люмос» і залишився дуже задоволений. Сучасне обладнання, уважний персонал і широкий вибір оправ. Обов'язково повернуся сюди знову!
|
|
| |
Sashhha | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Якщо ви шукаєте професійний підбір дегресивних окулярів, то «Люмос» - це те, що вам потрібно. Тут вам проведуть повну діагностику зору і допоможуть вибрати оптимальний варіант.
|
|
| |
Rabbitcute | Повідомлення # 6 |
Сержант
| «Люмос» - це офтальмологічний центр, якому можна довіряти. Тут я отримала не тільки якісні окуляри, а й цінні рекомендації щодо догляду за зором.
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 7 |
Сержант
| У «Люмос» працюють справжні професіонали своєї справи. Вони допомогли мені підібрати дегресивні окуляри, які ідеально підійшли для моєї роботи і повсякденного життя.
|
|
| |
Картер | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я дуже задоволена обслуговуванням у «Люмос». Тут я знайшла не тільки якісні окуляри, а й отримала відповіді на всі свої запитання про зір.
|
|
| |
Shwez | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| «Люмос» - це офтальмологічний центр, який я рекомендую всім своїм друзям і знайомим. Тут ви отримаєте професійну допомогу та індивідуальний підхід.
|
|
| |
Олімпія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А можете підказати контактні дані центру «Люмос»?
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Центр «Люмос» знаходиться на Генуезькій 1/2, Богдана Хмельницького 1/3 і Корольова 56а. Контактні телефони - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35. Сміливо звертайтеся, не пошкодуєте!
|
|
| |
Павла789 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Велике спасибі за пораду звернутися в «Люмос»! Записалася на прийом і залишилася дуже задоволена. Якість послуг і оптики на вищому рівні!
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Завдяки вашим відгукам відвідав «Люмос» і не пошкодував. Професійний підбір окулярів та уважне ставлення персоналу зробили мій візит приємним і корисним.
|
|
| |