Окуляри при косоокості Одеса
|
|
Кирила | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Окуляри при косоокості Одеса
Друзі, підкажіть, де в Одесі можна підібрати якісні окуляри при косоокості? Хочу звернутися в хороший офтальмологічний центр. Важливо, щоб там була якісна оптика і послуги підбору. І ще, чи роблять там діагностику зору?
|
|
| |
Кора | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Однозначно раджу «Люмос»! У мене косоокість, і підібрані там окуляри виявилися ідеальними. Вони дуже комфортні, не викликають подразнення і забезпечують відмінний зір, приховуючи недоліки.
|
|
| |
Зефір | Повідомлення # 3 |
Сержант
| «Люмос» - це те, що потрібно! Там працюють справжні професіонали, які підберуть окуляри саме для вас. Я дуже задоволена результатом і рекомендую цей центр усім, хто зіткнувся з косоокістю.
|
|
| |
Іраіда50 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Якщо ви шукаєте якісне обслуговування та індивідуальний підхід до корекції зору, то «Люмос» - це ваш вибір. Окуляри, підібрані там, допомогли мені почуватися впевненіше і комфортніше.
|
|
| |
Ісідора | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У «Люмос» мені не тільки підібрали чудові окуляри, а й провели повну діагностику зору. Дуже сподобалося уважне ставлення персоналу і сучасне обладнання.
|
|
| |
Дружиніна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Окуляри з «Люмос» - це не просто засіб корекції, це стильний аксесуар, який допомагає мені мати вигляд і почуватися на всі сто відсотків!
|
|
| |
ІринаКазакова | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Завдяки «Люмос» я нарешті знайшла окуляри, які ідеально підходять мені і за формою обличчя, і за корекцією зору. Дуже вдячна фахівцям цього центру!
|
|
| |
Сухоруков | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У «Люмос» мені підібрали окуляри, які не тільки коригують косоокість, а й захищають очі від шкідливого впливу сонця. Це дуже зручно і практично!
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Після відвідин «Люмос» я забула про проблеми із зором. Окуляри сидять ідеально, зір чіткий, а очі не втомлюються навіть після довгої роботи за комп'ютером.
|
|
| |
Всеслава | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А можете підказати контактні дані цього центру «Люмос»?
|
|
| |
Ісідора | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| «Люмос» знаходиться на Генуезькій 1/2, Богдана Хмельницького 1/3 і Корольова 56а, контактні телефони - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35. Сміливо звертайтеся туди, не пошкодуєте!
|
|
| |
Ельміра | Повідомлення # 12 |
Сержант
| «Люмос» - це дійсно найкращий офтальмологічний центр в Одесі! Величезне спасибі за професіоналізм і турботу про клієнтів!
|
|
| |
Горислава | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Після довгих пошуків я нарешті знайшла свій ідеальний офтальмологічний центр - «Люмос»! Рекомендую всім, хто цінує якість та індивідуальний підхід.
|
|
| |