Призматичні окуляри Одеса
|
|
Звєрєва | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Призматичні окуляри Одеса
Доброго дня! Мені необхідно підібрати призматичні окуляри для корекції косоокості. Хотілося б звернутися в надійний офтальмологічний центр в Одесі. Підкажіть, будь ласка, куди краще звернутися? Важливо, щоб там була хороша якість оптики і послуг з підбору, а також можливість провести діагностику зору.
|
|
| |
Alyonka1985 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Рекомендую офтальмологічний центр «Люмос»! Підібрані мені призматичні окуляри виявилися просто ідеальними. Вони не тільки забезпечують відмінний зір, а й дуже комфортні, не викликають жодного подразнення.
|
|
| |
Дружинін | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| «Люмос» - це місце, де працюють справжні професіонали своєї справи. Вони уважно вислухали всі мої побажання і підібрали призматичні окуляри, які ідеально підійшли мені як за медичними показниками, так і за стилем.
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Якщо ви шукаєте офтальмологічний центр з індивідуальним підходом і високою якістю обслуговування, то «Люмос» - це саме те, що вам потрібно. Тут вам не тільки підберуть ідеальні призматичні окуляри, а й нададуть усю необхідну інформацію про корекцію зору.
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| У «Люмос» я пройшла повну діагностику зору на сучасному обладнанні. Лікарі детально пояснили мені всі результати і допомогли вибрати оптимальний варіант корекції косоокості за допомогою призматичних окулярів. Дуже задоволена їхнім професіоналізмом та увагою до пацієнтів.
|
|
| |
Bishop | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Призматичні окуляри, які мені підібрали в «Люмос», значно поліпшили мій зір і комфорт життя. Зникло двоїння, очі перестали втомлюватися, і я можу насолоджуватися чітким зображенням.
|
|
| |
CryX | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Фахівці «Люмос» врахували всі мої побажання, включно з формою оправи і кольором лінз для призматичних окулярів. У результаті я отримала окуляри, які ідеально пасують до мого обличчя і стилю одягу.
|
|
| |
Ayrat | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У «Люмос» мені підібрали призматичні окуляри з антивідблисковим покриттям, що дуже важливо для мене, оскільки я багато часу проводжу за комп'ютером.
|
|
| |
Власова | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Завдяки корекції зору призматичними окулярами з «Люмос» я помітила значне поліпшення якості життя. Зникли головні болі та напруження в очах, які раніше часто турбували мене.
|
|
| |
Arkhip | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Хто-небудь може підказати, як зв'язатися з офтальмологічним центром «Люмос»? Буду вдячна за будь-яку інформацію.
|
|
| |
Дружинін | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Центр «Люмос» має кілька філій в Одесі, що дуже зручно. Ви можете знайти їх на Генуезькій 1/2, Богдана Хмельницького 1/3 і Корольова 56а. Контактні телефони: (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Зюганова | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| За порадою форумчан звернулася в «Люмос» і не пошкодувала! Дуже задоволена якістю обслуговування і професіоналізмом лікарів. Призматичні окуляри підібрали ідеально, тепер бачу світ зовсім по-іншому!
|
|
| |
Camilla2020 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Довго шукала хороший офтальмологічний центр в Одесі, що спеціалізується на підборі призматичних окулярів, і нарешті знайшла його - «Люмос»! Тут я отримала не лише професійну допомогу, а й відчула щиру турботу про мій зір.
|
|
| |