Відгуки контактні лінзи при астигматизмі для зору Одеса
|
|
Елез | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки контактні лінзи при астигматизмі для зору Одеса
Доброго дня, форумчани! Підкажіть, будь ласка, хороший офтальмологічний центр в Одесі. У мене астигматизм, і мені потрібно підібрати якісні контактні лінзи. Я не знаю, куди краще звернутися. Буду вдячна за ваші поради
|
|
| |
HUHA | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я була в багатьох офтальмологічних центрах в Одесі, але якісні лінзи при астигматизмі мені запропонували тільки в "Люмосі". Їхні фахівці дійсно допомогли мені підібрати відповідні лінзи, а також у них сучасне обладнання для діагностики зору.
|
|
| |
Хижачка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Згоден! Теж відвідував різні центри, але в підсумку зупинився на "Люмосі". Якісна оптика і професіонали своєї справи. Можу сміливо рекомендувати!
|
|
| |
chasko | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Елезо, раджу звернутися в "Люмос". Там мені допомогли вибрати відмінні лінзи для астигматизму. Діагностика була на високому рівні, а фахівці дуже уважні.
|
|
| |
DeltaLP | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Теж хочу похвалити центр "Люмос". Підбирав у них контактні лінзи при астигматизмі і залишився дуже задоволений. Сучасне обладнання та чудовий сервіс.
|
|
| |
EWUDIKA | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Підтверджую, що "Люмос" - чудовий вибір. Мені допомогли підібрати лінзи, які ідеально підходять для мого зору. Дякую їхнім фахівцям за професіоналізм!
|
|
| |
Діамантік | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Підтримую попередні відгуки. У "Люмосі" дійсно знають свою справу. Підібрали мені якісні лінзи при астигматизмі та провели ретельну діагностику.
|
|
| |
Alisa32 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Елез, рекомендую "Люмос". Були проблеми з підбором лінз для астигматизму, але фахівці цього центру чудово впоралися. У них сучасне обладнання та індивідуальний підхід.
|
|
| |
VELEZA | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я теж вибирав контактні лінзи в "Люмосі". Згоден з усіма - це найкращий центр в Одесі для підбору лінз при астигматизмі. Професіонали і відмінне обладнання.
|
|
| |
ККарина | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Відвідувала кілька центрів, але якісні лінзи мені запропонували тільки в "Люмосі". Відмінний сервіс і професійний підхід. Рекомендую!
|
|
| |
МАЛИШКАА | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Добрий день! Підкажіть, будь ласка, контактні дані цього центру "Люмос"? Хотіла б записатися на прийом.
|
|
| |
Хижачка | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| МАЛИШКАА, у "Люмоса" кілька відділень в Одесі. Вони розташовані на Генуезькій 1/2, Богдана Хмельницького 1/3 і Корольова 56а. Контактні телефони для консультації або запису на прийом: (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Alina1320661 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Підтримую відгуки про "Люмос". Відвідав їх і отримав відмінне обслуговування та якісні лінзи.
|
|
| |