Купити окуляри для зору Одеса
|
|
SорhiaКіра | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Купити окуляри для зору Одеса
Усім привіт! Підкажіть, будь ласка, де в Одесі можна підібрати якісні окуляри для зору? Хочу звернутися в офтальмологічний центр "Люмос". Хтось там підбирав окуляри? Яка якість лінз і послуг підбору? Чи є діагностика зору?
|
|
| |
EmmaОлександра | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Нещодавно я відвідала центр "Люмос" для підбору окулярів, і залишилася дуже задоволена! Персонал привітний і професійний. Діагностика зору пройшла швидко і безболісно, а вибір оправ і лінз просто величезний. Офтальмолог допоміг вибрати ідеальні окуляри, які ідеально підходять мені за всіма параметрами.
|
|
| |
АгіаАнгеліна | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж нещодавно був у "Люмосі" і залишився під враженням від якості обслуговування. Офтальмолог дуже уважно поставився до моїх проблем із зором і підібрав окуляри, які значно поліпшили моє життя. Якість лінз просто чудова!
|
|
| |
ChloeДарья | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| "Люмос" - це найкраще місце для підбору окулярів в Одесі! Я вже кілька років є їхнім клієнтом і завжди отримую відмінний сервіс. Оправи стильні, лінзи якісні, а ціни цілком розумні.
|
|
| |
OliviaКарина | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я завжди боялася підбирати окуляри, бо не знала, як вибрати правильні. Але в "Люмосі" мені все детально пояснили і допомогли підібрати ідеальні окуляри. Тепер я бачу світ зовсім по-іншому!
|
|
| |
AvaСофія | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я дуже задоволена окулярами, які мені підібрали в "Люмосі". Вони не тільки стильні, а й дуже зручні. Лінзи якісні, не спотворюють зображення і не викликають дискомфорту.
|
|
| |
ЕваСофія | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У "Люмосі" працюють справжні професіонали своєї справи. Офтальмолог провів ретельну діагностику зору і підібрав окуляри, які ідеально підходять для моїх очей. Я дуже вдячна їм за допомогу!
|
|
| |
LilyАнастасія | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я дуже задоволена обслуговуванням у "Люмосі". Персонал ввічливий і уважний, а вибір оправ і лінз просто величезний. Обов'язково повернуся сюди ще раз!
|
|
| |
AvaЕва | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я рекомендую "Люмос" усім, хто шукає якісні окуляри та професійне обслуговування. Тут ви знайдете все, що потрібно для вашого зору!
|
|
| |
GraceМілана | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А можете підказати контактні дані цього центру?
|
|
| |
AvaСофія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| У "Люмоса" кілька відділень в Одесі. Вони розташовані на Генуезькій 1/2, Богдана Хмельницького 1/3 і Корольова 56а. Контактні телефони для консультації або запису на прийом: (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
HarperКира | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Відвідав "Люмос" і залишився дуже задоволений! Дякую за рекомендації.
|
|
| |
LilyДарина | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| "Люмос" - це дійсно чудове місце! Підібрали мені такі стильні окуляри, що всі друзі заздрять!
|
|
| |