Хороші окуляри для зору при пресбіопії Одеса
|
|
Зіновія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші окуляри для зору при пресбіопії Одеса
Доброго дня! Планую підібрати окуляри для зору в разі пресбіопії і придивляюся до офтальмологічного центру "Люмос" в Одесі. Хотілося б дізнатися вашу думку про нього. Хтось уже звертався туди для підбору окулярів? Яка якість послуг і лінз? Чи є у них сучасна діагностика зору? Буду вдячна за поради!
|
|
| |
Груша | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я підбирала в центрі "Люмос" окуляри при пресбіопії, з першого кроку відчула професіоналізм персоналу. Просторі кабінети, новітнє обладнання та увага до деталей. Процес підбору окулярів був дуже ретельним: офтальмолог провів детальну діагностику і запропонував кілька варіантів окулярів. У підсумку вибрала собі комфортні та стильні окуляри, які ідеально підійшли. Рекомендую!
|
|
| |
Новгородцев | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мій візит до "Люмосу" залишив тільки позитивні емоції. Сама діагностика пройшла швидко й ефективно, без зайвих очікувань. Офтальмолог був дуже уважний до моїх побажань, і в підсумку я отримала ідеальні окуляри для зору. Окремо хочу відзначити широкий вибір оправ і високу якість лінз. Обов'язково повернуся сюди в майбутньому!
|
|
| |
Капітоліна | Повідомлення # 4 |
Майор
| Я була в центрі "Люмос" минулого тижня. Дуже вразило їхнє ставлення до клієнтів: усі співробітники були привітні й уважні. Підбір окулярів пройшов на найвищому рівні. Офтальмолог докладно пояснив мені всі нюанси, запропонував кілька варіантів лінз і оправ. Тепер ношу окуляри, які мені ідеально підходять і не викликають дискомфорту. "Люмос" безумовно заслуговує на довіру.
|
|
| |
Капека | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| І я була в центрі "Люмос" на підборі окулярів. Із самого порога відчула, що потрапила в надійні руки. Центр оснащений новітнім обладнанням, а фахівці працюють із клієнтами дуже професійно. Мені запропонували кілька чудових варіантів окулярів, і я вибрала ті, що підійшли мені ідеально. Окуляри дуже комфортні, зір у них став набагато чіткішим. Рекомендую "Люмос" усім, хто піклується про свій зір.
|
|
| |
Грін | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Нещодавно відвідала "Люмос" для підбору окулярів за пресбіопії. Центр справив враження з перших хвилин: сучасний інтер'єр, доброзичливий персонал та індивідуальний підхід. Офтальмолог провів ретельну діагностику, запропонував кілька варіантів окулярів. Тепер ношу окуляри, які мені дійсно підходять, і дуже задоволена результатом. Планую продовжувати звертатися в "Люмос" і рекомендую цей центр усім.
|
|
| |
Аксаков | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Відвідала "Люмос" днями для підбору окулярів, і хочу теж поділитися позитивним досвідом. У центрі мені провели повну діагностику зору, після чого офтальмолог запропонував кілька варіантів окулярів. Зручно, що є широкий вибір оправ і можливість вибрати лінзи різної якості. У підсумку вибрала ідеальні окуляри, які чудово підходять для моїх потреб. Рекомендую!
|
|
| |
Владилена | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| І я нещодавно була в "Люмосі" для підбору окулярів при пресбіопії. Дуже приємно здивувала висока якість обслуговування та уважне ставлення до клієнтів. Офтальмолог провів детальну діагностику, пояснив усі можливі варіанти і допоміг вибрати найбільш підходящі окуляри. Тепер ношу їх із задоволенням, зір значно покращився.
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Побувала в центрі "Люмос" для підбору окулярів, і залишилася в повному захваті. Відмінне обслуговування, уважний персонал і, головне, ретельний підхід до підбору окулярів. Фахівці провели якісну діагностику і запропонували кілька варіантів оправ і лінз. Тепер ношу окуляри, які ідеально підійшли для мене. Безумовно буду звертатися в "Люмос" знову.
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| І в мене враження залишилися найпозитивніші. Центр обладнаний на вищому рівні, фахівці працюють професійно і з увагою до деталей. Підібрали мені чудові окуляри, які ідеально підходять і комфортні в носінні. Дуже рада, що вибрала саме "Люмос". Рекомендую!
|
|
| |
Серафимка | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Доброго дня, підкажіть, будь ласка, контактні дані центру "Люмос". Хочу записатися на діагностику і підбір окулярів, судячи з відгуків, це чудовий центр.
|
|
| |
Аксаков | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| "Люмос" розташований на Генуезькій 1/2, Богдана Хмельницького 1/3 і Корольова 56а, контактні телефони - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Ревміра | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую всім за рекомендації! Після відвідин "Люмоса" залишилася в повному захваті. Професійний підхід, уважні фахівці, і що найголовніше - ідеально підібрані окуляри. Тепер тільки туди буду ходити!
|
|
| |