Лінзи контактні для зору Одеса
|
|
LICOMOPA | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лінзи контактні для зору Одеса
Підкажіть, будь ласка, хороший офтальмологічний центр в Одесі, де можна підібрати якісні контактні лінзи. Чула про "Люмос", але хотілося б почути відгуки тих, хто там був.
|
|
| |
Діамантік | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я довго шукала, де купити хороші лінзи, обійшла купу місць. У підсумку зупинилася на "Люмосі". Залишилася дуже задоволена і лінзами, і обслуговуванням.
|
|
| |
Alisa32 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Підтримую! У "Люмосі" дійсно великий вибір якісних лінз. Мені там підібрали ідеальний варіант, очам дуже комфортно.
|
|
| |
VELEZA | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Була в "Люмосі" минулого тижня. Лікарі - професіонали своєї справи, все пояснили, допомогли з вибором. Обладнання в них сучасне, діагностику провели ретельно.
|
|
| |
ККарина | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| "Люмос" - це найкраще, що траплялося з моїми очима! Лінзи ношу вже кілька місяців, жодних проблем. Раніше постійно були подразнення, зараз усе чудово.
|
|
| |
МАЛИШКАА | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Теж можу порекомендувати "Люмос". Купувала там кольорові лінзи, вибір величезний, очі не втомлюються, мають природний вигляд.
|
|
| |
Alina1320661 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Нещодавно була на діагностиці в "Люмосі". Лікар дуже уважний, усе детально розповів, відповів на всі запитання. Тепер тільки туди буду ходити.
|
|
| |
BariJua | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| "Люмос" - це мережа офтальмологічних центрів. У них кілька філій в Одесі: на Генуезькій 1/2, Богдана Хмельницького 1/3 і Корольова 56а. Телефони для запису: (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
SkyFox | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків про "Люмос". Була в них на консультації, лікар усе детально пояснив, підібрав лінзи, які ідеально підійшли.
|
|
| |
Блондинка | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| "Люмос" - це не тільки якісні лінзи, а й чудовий сервіс. Персонал ввічливий, уважний, завжди готові допомогти.
|
|
| |
Chupchik | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Була в Люмосі минулого тижня, підібрала собі лінзи. Дуже задоволена результатом, очі мають яскравий і виразний вигляд.
|
|
| |
Annyу | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| "Люмос" - це знахідка для тих, хто цінує якість і професіоналізм. Рекомендую всім!
|
|
| |
Alic | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Теж хочу подякувати всім за рекомендації. Записалася в "Люмос", уже купила лінзи. Дуже задоволена, очам комфортно, зір чудовий!
|
|
| |