Купити лінзи контактні для зору Одеса
|
|
YaroslavaY | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Купити лінзи контактні для зору Одеса
Доброго дня, форумчани! Потрібна ваша допомога. Мені потрібно підібрати якісні контактні лінзи, але я не знаю, куди краще звернутися в Одесі. Чула про офтальмологічний центр "Люмос". Хто-небудь був там? Як вам їхні послуги та лінзи?
|
|
| |
AlexandraAmber | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я пробував різні офтальмологічні центри в Одесі, але якісні лінзи мені запропонували тільки в "Люмосі". Їхні фахівці допомогли мені підібрати ідеальні лінзи, і в них дійсно сучасне обладнання для діагностики зору.
|
|
| |
Victori | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Теж була в кількох центрах, але в "Люмосі" мені справді підібрали якісні лінзи. Дуже задоволена їхніми послугами та професіоналізмом.
|
|
| |
GalinaG | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Погоджуся з попередніми відгуками. Тільки в "Люмосі" мені запропонували хороші лінзи. Фахівці там чудові, і обладнання у них на вищому рівні.
|
|
| |
35Diana | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| YaroslavaY, рекомендую "Люмос". Я перепробувала багато місць, але тільки там змогла знайти ідеальні лінзи. Дуже задоволена їхнім обслуговуванням і якістю продукції.
|
|
| |
EkaterinaEcl | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Теж хочу похвалити "Люмос". Вони допомогли мені підібрати ідеальні контактні лінзи. Дуже професійний персонал і сучасне обладнання.
|
|
| |
Jeanette | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| YaroslavaY, йдіть у "Люмос". Вони дійсно найкращі в Одесі. Я була в кількох місцях, але тільки там мені допомогли підібрати якісні лінзи. Фахівці дуже уважні та кваліфіковані.
|
|
| |
Inessa | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підтримую! "Люмос" - це найкращий вибір. Вони справді знають свою справу і пропонують якісну оптику. Дуже задоволений їхніми послугами та лінзами.
|
|
| |
Xenia | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків про "Люмос". У них чудові фахівці та сучасне обладнання. Лінзи підібрали ідеально.
|
|
| |
40Ludmila | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| YaroslavaY, сміливо йдіть у "Люмос". Я був у багатьох центрах, але тільки там знайшов якісні лінзи. Дуже професійні фахівці та висококласне обладнання.
|
|
| |
MarinaMoon | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Теж рекомендую "Люмос". Вони найкращі в Одесі з підбору контактних лінз. Фахівці там дуже кваліфіковані й уважні. Лінзи ідеальні!
|
|
| |
NNina | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Можете підказати контактні дані цього центру "Люмос"?
|
|
| |
35Diana | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| NNina, звісно! У них кілька відділень: на Генуезькій 1/2, Богдана Хмельницького 1/3 і Корольова 56а. Контактні телефони для консультації або запису на прийом: (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |