Лінзи для зору ціна Одеса
|
|
Sandra | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лінзи для зору ціна Одеса
Доброго дня всім! Мені потрібно підібрати якісні лінзи для зору, і я думаю звернутися в офтальмологічний центр "Люмос". Що ви можете сказати про цей центр? Хтось уже підбирав там лінзи? Яка якість лінз і послуг підбору?
|
|
| |
Nepocornaya | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Нещодавно я відвідала центр "Люмос" для підбору контактних лінз, і він залишив у мене приємне враження. Процес підбору лінз виявився дуже ретельним і професійним. Спочатку мені провели комплексне обстеження зору. Офтальмолог перевірив стан моїх очей з використанням сучасного обладнання, що дало змогу точно визначити мої зорові параметри та виявити всі особливості зору. Підібрані лінзи виявилися ідеальними для мене. Вони комфортні, не викликають подразнення і забезпечують відмінну видимість.
|
|
| |
Yolka | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Згодна з попереднім відгуком. Я теж нещодавно відвідала центр "Люмос" і була приємно здивована рівнем сервісу. Обстеження було дуже детальним, і підібрані лінзи ідеально підійшли. Особливо сподобалася увага і турбота з боку фахівців. Рекомендую!
|
|
| |
ShOCOLATKA | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Центр "Люмос" справді заслуговує на всі похвали. У мене був такий самий позитивний досвід, як і в інших. Обладнання сучасне, лікарі уважні та професійні. Лінзи ношу вже місяць, і вони відмінно справляються зі своїм завданням. Візити в "Люмос" стали для мене гарантією якісного обслуговування.
|
|
| |
Sandra20 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Підтримую! "Люмос" - це чудовий вибір для підбору контактних лінз. Процес обстеження і підбору був дуже ретельним. Лікар приділив багато часу, щоб зрозуміти мої потреби і запропонувати найкращий варіант. Лінзи дуже зручні, і я повністю задоволена.
|
|
| |
Malenkaya | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків. Мій візит до "Люмосу" також залишив тільки хороші враження. Діагностика зору була на найвищому рівні, підібрані лінзи ідеально підходять, жодного дискомфорту. Дуже рекомендую цей центр!
|
|
| |
Tilestra | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мій досвід у "Люмос" теж був винятково позитивним. Фахівці центру справді знають свою справу. Процес підбору лінз був ретельним і професійним. Лінзи виявилися комфортними, і тепер я можу насолоджуватися чітким зором без будь-якого дискомфорту.
|
|
| |
girl | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Відвідала "Люмос" за порадою друзів і не розчарувалася. Дуже професійний та уважний персонал. Процес підбору лінз був максимально комфортним і ефективним. Результат перевершив усі очікування. Рекомендую!
|
|
| |
AnGeLyTkO | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Центр "Люмос" - це місце, де я знайшла ідеальні контактні лінзи. Обстеження було дуже докладним, а консультації фахівців допомогли мені зрозуміти, як правильно доглядати за лінзами. Я дуже задоволена якістю послуг і рекомендую цей центр усім.
|
|
| |
DIVA | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків. Процес підбору лінз у "Люмос" був на найвищому рівні. Обладнання сучасне, лікарі - професіонали своєї справи. Лінзи підійшли ідеально, жодного дискомфорту. Дуже рекомендую цей центр усім, хто шукає якісні лінзи та професійне обслуговування.
|
|
| |
ImperаtRitsa | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можете підказати контактні дані цього центру?
|
|
| |
girl | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Центр знаходиться на Генуезькій 1/2 і на Богдана Хмельницького 1/3. Контактні телефони - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Lady | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую за відгуки та контактні дані! Записалася в "Люмос" і залишилася дуже задоволена якістю наданих послуг і підбором лінз. Всім рекомендую!
|
|
| |