Відгуки лінзи для зору Одеса
|
|
Cleopatra | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки лінзи для зору Одеса
Добрий вечір! Хочу підібрати якісні лінзи для зору і подумую звернутися в офтальмологічний центр "Люмос". Хтось там підбирав лінзи? Поділіться своїм досвідом: як там проходить підбір, яка якість лінз, чи є діагностика зору? Буду дуже вдячна за відгуки!
|
|
| |
Leon4a | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Нещодавно я відвідала центр "Люмос" для підбору контактних лінз і залишилася в повному захваті! Процес підбору був дуже ретельним і професійним. Спочатку мені провели комплексне обстеження зору, використовуючи новітнє обладнання. Офтальмолог детально вивчив стан моїх очей і ставив багато запитань, щоб максимально точно підібрати лінзи.
|
|
| |
MISHELЧиkА | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Хочу додати до попереднього відгуку: підібрані в "Люмос" лінзи виявилися просто ідеальними! Вони неймовірно комфортні, не відчуваються на очах і забезпечують відмінну видимість. Я навіть забуваю, що ношу лінзи!
|
|
| |
Raia | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Величезне спасибі фахівцям "Люмос" за їхній професіоналізм і чуйне ставлення! Завдяки їм я нарешті можу насолоджуватися чітким зором без окулярів і дискомфорту.
|
|
| |
Monka | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я теж хочу залишити свій відгук про центр "Люмос". Мені були потрібні лінзи для корекції астигматизму, і я дуже переживала, що підібрати їх буде складно. Але в "Люмос" все пройшло просто ідеально! Лікарі центру - справжні майстри своєї справи, вони підібрали мені лінзи, які ідеально підійшли, і тепер я бачу світ в абсолютно нових фарбах!
|
|
| |
musichka | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків! У "Люмос" я не тільки підібрала ідеальні лінзи, а й отримала вичерпну консультацію щодо догляду за ними. Тепер я впевнена, що мої очі будуть у безпеці.
|
|
| |
Gelyash | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Можете, будь ласка, підказати контактні дані центру "Люмос"?
|
|
| |
Leon4a | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Центр "Люмос" знаходиться за адресами: Генуезька 1/2 та Богдана Хмельницького 1/3 Телефони для запису на прийом - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
makoondy | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я теж планую відвідати "Люмос" за рекомендацією друзів. Чула багато хороших відгуків про цей центр, сподіваюся, що і мені там допоможуть підібрати ідеальні лінзи.
|
|
| |
MISHELЧиkА | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Не сумнівайтеся, в "Люмос" вам обов'язково допоможуть! Я вже кілька років користуюся послугами цього центру і завжди задоволена результатом.
|
|
| |
ROLA | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дякую за відгуки про "Люмос"! Записалася на прийом за рекомендацією з форуму і жодного разу не пошкодувала. У центрі працюють справжні професіонали, які знають свою справу.
|
|
| |
nagul | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Рекомендую всім, хто шукає якісні лінзи та індивідуальний підхід до корекції зору, звернутися в "Люмос". Не пошкодуєте!
|
|
| |
ZJIO | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую всім за відгуки! Завдяки вам я теж дізналася про "Люмос" і тепер знатиму, куди звернутися за підбором лінз.
|
|
| |