Де купити лінзи для зору Одеса
|
|
JOLA | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Де купити лінзи для зору Одеса
Вітаю всіх! Хочу підібрати якісні контактні лінзи і подумую звернутися в офтальмологічний центр "Люмос". Хто-небудь був там? Як враження? Чи варто туди звертатися?
|
|
| |
KISsKA | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Центр корекції зору "Люмос" - це просто знахідка! Персонал - висококваліфіковані професіонали, ввічливі та уважні. У центрі панує спокійна і комфортна атмосфера, що відразу ж викликає прихильність до себе. Я в повному захваті!
|
|
| |
Livsiya | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Підбирала лінзи в "Люмосі" - і залишилася дуже задоволена! Спеціаліст врахував усі мої побажання й особливості, підібрав ідеальні лінзи, які ідеально підійшли. Сервіс на вищому рівні, всім рекомендую!
|
|
| |
elvensou1 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Зверталася в "Люмос" за порадою подруги - і жодного разу не пошкодувала! Офтальмолог провела ретельну діагностику, детально відповіла на всі мої запитання і допомогла вибрати лінзи, які ідеально мені підійшли.
|
|
| |
JIJINYTIVA | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| "Люмос" - це центр, де до кожного клієнта ставляться з турботою та увагою. Величезне спасибі за професійний підхід і допомогу в підборі лінз!
|
|
| |
LapuLya | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ношу лінзи, які підібрали в "Люмосі", вже понад рік і дуже задоволена! Якість оптики на висоті, очі не втомлюються, і комфорт протягом усього дня.
|
|
| |
Razorage | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Рекомендую всім, хто шукає якісні лінзи та професійний підбір, звертатися в "Люмос"! Не пошкодуєте!
|
|
| |
LorikoSant | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дайте будь ласка номер телефону Люмосу.
|
|
| |
LapuLya | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Для тих, хто шукає "Люмос": Адреса: Генуезька 1/2, Богдана Хмельницького 1/3. Телефони: (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
JUUZIDO | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Уже кілька років замовляю окуляри та лінзи в "Люмосі" і завжди задоволена якістю обслуговування та продукції. Завжди допоможуть, підкажуть, порадять.
|
|
| |
SuNnY | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| У "Люмосі" великий вибір лінз на будь-який смак і гаманець. Досвідчені фахівці допоможуть підібрати саме ті, які підійдуть вам ідеально.
|
|
| |
GiRl15 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Замовляла окуляри в "Люмосі" за індивідуальним рецептом - зробили швидко, якісно і за доступною ціною.
|
|
| |
VAICILYA | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| "Люмос" - це не просто центр офтальмології, це місце, де дбають про здоров'я ваших очей!
|
|
| |