Купити лінзи кольорові для зору Одеса
|
|
Ірина_1985 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Купити лінзи кольорові для зору Одеса
Здраствуйте, хочу підібрати якісні кольорові лінзи для зору і думаю звернутися в офтальмологічний центр "Люмос". Що можете сказати про цей центр? Чи варто туди звертатися? Поділіться своїм враженням про центр.
|
|
| |
Катерина_77 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У Люмосі дійсно знають свою справу. Фахівці відповіли на всі мої запитання і допомогли вибрати такі лінзи, що я тепер маю просто карколомний вигляд. Рекомендую!
|
|
| |
Наталя_22 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Повністю згодна з попереднім відгуком! У Люмосі мені підібрали ідеальні кольорові лінзи, які не тільки виправляють зір, а й мають чудовий вигляд. Персонал ввічливий і уважний, процедура підбору була дуже ретельною.
|
|
| |
Анна_З | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я теж задоволена Люмосом. Відчуття, що потрапила до справжніх професіоналів. Лінзи підібрали з урахуванням усіх моїх побажань, і сам процес був максимально комфортним. Рекомендую відвідати цей центр.
|
|
| |
Ірина_Л | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Хочу приєднатися до позитивних відгуків! Обстановка в Люмосі дуже затишна, а персонал - кваліфікований і уважний. Лінзи підібрали ідеально, я дуже задоволена.
|
|
| |
maksа108 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Абсолютно згодна з іншими! Люмос - це висококласне місце. Лінзи підібрали з урахуванням усіх моїх уподобань, сервіс на вищому рівні. Професіоналізм і увага до деталей на висоті.
|
|
| |
Pretty | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Хочу сказати, що Люмос дійсно виправдав усі мої очікування. Лінзи, які я купила там, чудово підійшли. Професійний і доброзичливий персонал зробив процес вибору приємним.
|
|
| |
Tanya | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Люмос - чудове місце для вибору кольорових лінз! Персонал ввічливий, процедура підбору була ретельною. Я залишилася дуже задоволена своїм вибором. Всім рекомендую!
|
|
| |
UlasKa | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Можете підказати контактні дані цього центру?
|
|
| |
Ірина_Л | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Центр знаходиться на Генуезькій 1/2 і на Богдана Хмельницького 1/3. Контактні телефони - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Darina1 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Відмінний центр! Підбір лінз пройшов ідеально, врахували всі мої побажання і нюанси. Дуже вдячна за такий професіоналізм. Лінзи ношу із задоволенням.
|
|
| |
Natali6a | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| У Люмосі дуже уважно ставляться до кожного клієнта. Я отримала відмінні кольорові лінзи, які повністю відповідають моїм очікуванням. Сервіс на висоті!
|
|
| |
Ніка | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Хочу приєднатися до позитивних відгуків про Люмос. Якісне обслуговування, уважний персонал і чудовий вибір лінз. Дуже задоволена своїм вибором!
|
|
| |