Відгуки Люмос Одеса
|
|
Kristy12 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки Люмос Одеса
Добрий день! Цікаво почути думку тих, хто звертався в центр "Люмос" для корекції зору. Наскільки професійні лікарі? І яка якість послуг?
|
|
| |
AidaNikolaychuk | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я давно мріяла позбутися окулярів, і завдяки центру Люмос моя мрія стала реальністю - мені підібрали дуже якісні лінзи, які відповідають моїм запитам! Оперативний і якісний сервіс роблять цей центр - найкращим!
|
|
| |
TigerLily | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Центр корекції зору "Люмос" - це чудовий вибір оправ і лінз, хороша діагностика, прекрасний сервіс і професійний підхід до кожного клієнта. Цей центр є справжнім лідером у галузі турботи про зір.
|
|
| |
Levitskaya9 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Після відвідин "Люмоса" я по-справжньому відчула різницю з іншими офтальмологічними центрами. Професійні лікарі допомогли мені вибрати ідеальні лінзи, і тепер я почуваюся набагато комфортніше.
|
|
| |
Афанасія1956 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цей центр надає не тільки високоякісні послуги з корекції та діагностики зору, а й допомагає в підборі високоякісних лінз та окулярів.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Після багатьох років носіння окулярів я зважилася на корекцію зору в цьому центрі, і результат перевершив мої очікування. Процедура була безболісною, персонал професійний і уважний, а тепер я знову можу насолоджуватися життям без окулярів!
|
|
| |
Zubkov | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Ніколи не думав, що корекція зору може бути настільки простою та ефективною. Дуже вдячний центру "Люмос" за відмінне обслуговування і якісні продукти.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Дуже задоволена результатом обстеження і подальшої корекції зору в цьому центрі. Лікарі підійшли до мого випадку індивідуально, пояснили всі нюанси процедури і відповіли на всі мої запитання, також підібрали чудові окуляри.
|
|
| |
Lyona56 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Враження тільки позитивні. Дуже зручно, що в одному місці можна пройти всі необхідні обстеження і отримати одразу і лінзи, і окуляри. Рекомендую всім, хто цінує свій зір!
|
|
| |
Інара | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть, де знаходиться цей центр і є контактні телефони?
|
|
| |
Zubkov | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Люмос розташований на Генуезькій 1/2, контактні телефони - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35, є ще відділення на Богдана Хмельницького 1/3, але я звертався на Генуезьку.
|
|
| |
Євпраксія | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Процес лікування був організований на найвищому рівні. Від привітного персоналу до сучасного обладнання - все вразило. Тепер можу з упевненістю сказати, що це найкраще місце для корекції зору.
|
|
| |
Марьямна | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Завдяки цьому центру я знову відчула себе вільною від залежності від окулярів. Процедура корекції зору виявилася максимально комфортною і безболісною. Раджу!
|
|
| |