Клініка Люмос в Одесі відгуки
|
|
Неллі75 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Клініка Люмос в Одесі відгуки
Хочу відвідати офтальмологічний центр "Люмос". Чи є у Люмоса хороша репутація у сфері корекції зору? Чи є якісь відгуки про їхню роботу?
|
|
| |
Valentina7 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Хочу поділитися своїм досвідом відвідування центру "Люмос". Я звернулася до них для лікування зору і була приємно здивована якістю обслуговування. Професіоналізм персоналу на високому рівні, і я залишилася задоволена результатами.
|
|
| |
Малта | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я теж відвідувала центр "Люмос" і хочу відзначити їхнє чудове обслуговування. Мені допомогли з підбором окулярів, і я залишилася задоволена як вибором, так і якістю.
|
|
| |
Моніка | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Відвідала "Люмос" для проведення обстеження зору, і можу сказати, що персонал дуже професійний та уважний. Результати були точними, і я повністю задоволена.
|
|
| |
vera67 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я також звернулася в центр "Люмос" і залишилася дуже задоволена їхніми послугами. Обслуговування на найвищому рівні, і результати лікування перевершили мої очікування.
|
|
| |
Аверінцев | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Завітала в "Люмос" для обстеження зору, і можу сказати, що вони надають широкий спектр послуг. Персонал професійний та уважний.
|
|
| |
Vardan | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я звернувся в "Люмос" для корекції зору і був приємно здивований якістю обслуговування. Рекомендую всім, хто потребує професійної допомоги.
|
|
| |
Брітні | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Я теж звернувся в центр "Люмос" і залишився дуже задоволений. Вони надають широкий вибір продукції для зору, а також якісні медичні послуги.
|
|
| |
Лігія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Як можна записатися в центр "Люмос"?
|
|
| |
Моніка | Повідомлення # 10 |
Сержант
| "Люмос" знаходиться на Генуезькій 1/2 і на Богдана Хмельницького 1/3. Контактні телефони для запису: (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Вілора | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Велике спасибі за інформацію про центр "Люмос"! Обов'язково звернуся до них для отримання консультації щодо зору.
|
|
| |
Денна | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дослухався до рекомендацій і записався на консультацію в центр "Люмос". Сподіваюся на позитивні результати і дякую за інформацію.
|
|
| |
Юзефа | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую всім за рекомендації про центр "Люмос"! Уже записалася на прийом і з нетерпінням чекаю зустрічі з професіоналами.
|
|
| |