Клініка Люмос на Генуезькій відгуки
|
|
веронія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Клініка Люмос на Генуезькій відгуки
Доброго дня! Хтось звертався в центр корекції зору Люмос? Які ваші враження?
|
|
| |
Avaz | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Хочу поділитися своїм досвідом відвідування центру корекції зору "Люмос". Дуже задоволений їхніми послугами - там не лише широкий вибір лінз та окулярів, а й високий професіоналізм в обстеженнях та лікуванні.
|
|
| |
Амірам0276 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| І я відвідав центр "Люмос" і залишився приємно здивований якістю послуг. Дуже задоволений результатами їхньої роботи, особливо з підбором лінз.
|
|
| |
Alevtina | Повідомлення # 4 |
Сержант
| "Люмос" - чудовий вибір для тих, хто цінує свій зір. Я звернулася до них і не пошкодувала - їхні послуги на найвищому рівні!
|
|
| |
Руслана1980 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Була вражена професіоналізмом лікарів і персоналу центру "Люмос". Мені провели повне обстеження і підібрали ідеальні лінзи для моїх очей.
|
|
| |
11111 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже вдячна центру "Люмос" за оперативне обстеження та лікування моїх очей. Фахівці проявили турботу й увагу до моїх проблем із зором. Окуляри, які мені підібрали, просто ідеально сидять і роблять моє життя набагато комфортнішим.
|
|
| |
Воронкова | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Уже не вперше звертаюся до центру "Люмос" і завжди залишаюся задоволеним. Професійний підхід до кожного клієнта та широкий вибір лінз і оправ робить цей центр найкращим у місті!
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Ідеальне поєднання якісного сервісу та висококласних фахівців! Обстеження в центрі "Люмос" пройшло швидко і безболісно, а результати перевершили всі мої очікування. Окуляри, які мені підібрали, зробили моє життя набагато зручнішим.
|
|
| |
Irinka8 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Мені подобається обслуговування в центрі "Люмос". Тут працюють справжні професіонали своєї справи. Обстеження проводять уважно, результати точні, а вибір окулярів і лінз вражає. Рекомендую всім!
|
|
| |
Аристарх | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Професійне обстеження та уважний підхід до кожного клієнта - це те, що відрізняє центр "Люмос" від інших. Я залишився задоволений результатами і рекомендую цей центр усім, хто цінує свій зір.
|
|
| |
Русаліна | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Привіт! Як можна записатися в центр "Люмос"? І де він розташований?
|
|
| |
Воронкова | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Центр "Люмос" знаходиться на Генуезькій 1/2 і на Богдана Хмельницького 1/3. Контактні телефони - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Анеля | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую всім за хороші рекомендації про центр "Люмос". Я записалася і залишилася задоволена якістю їхніх послуг.
|
|
| |