Клініка Люмос на Богдана Хмельницького відгуки
|
|
Ельдар | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Клініка Люмос на Богдана Хмельницького відгуки
Добрий вечір! Хотілося б почути відгуки про центр Люмос від тих, хто звертався туди за корекцією зору. Чи були у вас позитивні результати? І чи варто довіряти цьому центру?
|
|
| |
Светослава | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дуже задоволена послугами з корекції зору в клініці "Люмас" і оптика в них вищої якості. Звертайтеся, не пошкодуєте.
|
|
| |
Зінуля | Повідомлення # 3 |
Сержант
| І я зверталася в "Люмос" за рекомендацією і не пошкодувала. Професійний підхід і відмінна якість послуг!
|
|
| |
Dann265 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Клініка "Люмос" - це ідеальне місце для тих, хто цінує якісне обслуговування та професійний підхід до корекції зору. Лікарі тут уважно вислуховують усі ваші проблеми та пропонують найкращі рішення.
|
|
| |
Іполіта | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я дуже задоволена результатом обстеження та лікування в центрі "Люмос". Процес був швидким і безболісним, а результат перевершив мої очікування. Тепер я знову бачу світ ясно і чітко.
|
|
| |
Елен | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Це було моє перше відвідування центру "Люмос", і я залишилася вражена. Дуже чисто, акуратно і комфортно. Лікарі мають високий рівень компетенції, що важливо в таких серйозних питаннях, як зір.
|
|
| |
Аскар | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Відмінний вибір лінз та окулярів у центрі "Люмос". Я знайшов тут саме те, що пасує моєму стилю і задовольняє всі мої потреби щодо корекції зору.
|
|
| |
Юріус | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мої окуляри, які я купив у центрі "Люмос", не тільки допомагають мені бачити краще, а й мають дуже стильний вигляд. Тепер я не тільки комфортно бачу, а й маю привабливий вигляд.
|
|
| |
СкоттШелбі | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть контактні телефони цього центру і його адресу?
|
|
| |
Dann265 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| "Люмос" знаходиться на Богдана Хмельницького 1/3. Контактні телефони - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Завітала в "Люмос" за порадою друзів і не пошкодувала. Дуже задоволена підбором лінз і професіоналізмом персоналу.
|
|
| |
Аліса49 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| "Люмос" - чудовий вибір для всіх, хто цінує свій зір. Велике спасибі форумчанам за рекомендації, вони допомогли зробити мені правильний вибір.
|
|
| |
Екаttерина | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую всім за рекомендації про клініку "Люмос". Я записалася і залишилася задоволена якістю їхніх послуг.
|
|
| |