Центр Люмос в Одесі відгуки
|
|
Fanyaa | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Центр Люмос в Одесі відгуки
Вітаю всіх! У когось є інформація про центр Люмос? Планую звернутися туди для корекції зору, але хотілося б упевнитися, що це надійне місце з професійними фахівцями. Що можете сказати з цього приводу?
|
|
| |
Tapclat | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Після відвідин центру "Люмос" я зрозумів, наскільки важливо стежити за своїм зором. Лікарі не тільки допомогли мені підібрати оптимальні окуляри, а й дали цінні поради щодо профілактики захворювань очей.
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Я завжди вважав, що підбір окулярів - це складне завдання, але в центрі "Люмос" мені допомогли вибрати ідеальні окуляри з першого разу. Лікарі проявили високий професіоналізм і увагу до деталей.
|
|
| |
Hatalahbek | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Рекомендую центр Люмос усім, хто потребує корекції зору. Вони не тільки допомогли мені з вибором окулярів, а й провели повне обстеження очей.
|
|
| |
Barchop | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Центр Люмос - чудове місце для корекції зору. Після відвідин залишився тільки позитивний досвід. Професійні лікарі та широкий вибір оптики.
|
|
| |
Дикон | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже радий, що звернувся в центр Люмос. Вони не тільки допомогли з вибором лінз, а й провели детальне обстеження очей.
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дуже професійний і доброзичливий персонал у центрі "Люмос". Діагностику зору проводили ретельно й уважно, всі питання були детально пояснені. Вибір лінз і окулярів вражає своїм розмаїттям і якістю!
|
|
| |
Людвіг | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Пройшов діагностику зору, і мені швидко підібрали відповідні лінзи. Обслуговування на вищому рівні! Рекомендую Люмос!
|
|
| |
ФомаІванов | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Була приємно здивована сервісом і якістю послуг у центрі "Люмос". Підбір лінз виявився професійним і заснованим на моїх індивідуальних потребах. Рекомендую всім!
|
|
| |
Митька | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Форумчани, розкажіть, як я можу записатися в центр "Люмос"?
|
|
| |
Barchop | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| "Люмос" знаходиться на Генуезькій 1/2 і на Богдана Хмельницького 1/3. Контактні телефони - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Еузебіо | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| "Центр "Люмос" виправдав усі мої очікування. Пройшов діагностику зору і вибрав собі нові лінзи. Дуже задоволений результатом і професіоналізмом персоналу!
|
|
| |
Лукілліан | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Відвідування офтальмологічного центру "Люмос" залишило тільки позитивні враження. Професійна діагностика зору та величезний вибір лінз і окулярів. Рекомендую!
|
|
| |