Центр Люмос на Генуезькій відгуки
|
|
Цефас | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Центр Люмос на Генуезькій відгуки
Привіт! Я думаю звернутися в офтальмологічний центр "Люмос" для перевірки зору і, можливо, вибору окулярів. Може хтось уже був у них? Які в них ціни та якість послуг?
|
|
| |
Caroline | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Дуже задоволений відвідуванням офтальмологічного центру "Люмос". Діагностика зору була проведена дуже професійно, а підбір лінз був заснований на моїх індивідуальних потребах. Обслуговування на найвищому рівні, а вибір товарів порадував різноманітністю та якістю.
|
|
| |
Sashhha | Повідомлення # 3 |
Сержант
| "Центр "Люмос" - це місце, де турбота про зір стає простою і приємною. Процедуру діагностики зору проведено на найвищому рівні, і мені було запропоновано оптимальні рішення для поліпшення мого зору. Дуже рекомендую цей центр усім, хто цінує своє здоров'я!
|
|
| |
Rabbitcute | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Мій візит до офтальмологічного центру "Люмос" був неймовірно приємним і продуктивним. Процедура діагностики зору пройшла дуже гладко, і результати були представлені зрозуміло. Підбір лінз ґрунтувався на моїх потребах і вподобаннях. Дуже рекомендую цей центр!
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Відвідування офтальмологічного центру "Люмос" залишило незабутні враження. Професійний підхід у поєднанні з теплим та індивідуальним ставленням персоналу створює атмосферу впевненості та комфорту. Діагностика зору пройшла швидко та безболісно, а під час підбору лінз та окулярів запропонували безліч варіантів для кожного смаку та потреб.
|
|
| |
Картер | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я довго відкладав візит до офтальмолога, але завдяки центру "Люмос" це стало приємним і корисним досвідом. Процедура діагностики зору була проведена ретельно і професійно, а допомога в підборі лінз і окулярів допомогла мені знайти ідеальне рішення для моїх очей.
|
|
| |
Нінел | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У центрі "Люмос" уважний персонал і сучасне обладнання створюють усі умови для якісної діагностики та професійного підбору лінз і окулярів. Я залишилася дуже задоволена результатом і рекомендую цей центр усім, хто цінує свій зір.
|
|
| |
Shwez | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Після відвідин офтальмологічного центру "Люмос" я почуваюся впевнено і спокійно, знаючи, що мій зір перебуває під пильною увагою професіоналів. Діагностика зору була проведена дуже уважно, а допомога у виборі лінз і окулярів допомогла мені знайти оптимальне рішення для моїх очей.
|
|
| |
Олімпія | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я прийшла в центр "Люмос" з проблемами зору і пішла звідти з поліпшеним самопочуттям і ясним баченням майбутнього. Процедура діагностики зору була професійною і детальною, а допомога в підборі лінз і окулярів допомогла мені знайти ідеальне рішення для моїх очей.
|
|
| |
Павла789 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Форумчани, підкажіть, як я можу записатися в центр "Люмос" і де він знаходиться?
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 11 |
Сержант
| "Люмос" знаходиться за адресою: Генуезька1/2 та Богдана Хмельницького 1/3. Контактні телефони: (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Професійний персонал і широкий вибір лінз та окулярів роблять кожен візит до Люмос приємним і ефективним. Я залишилася дуже задоволена результатом і обслуговуванням.
|
|
| |
Павлина | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую за рекомендації про центр Люмос. Дуже радий, що знайшов надійне місце для корекції зору.
|
|
| |