Відгуки оптика Люмос в Одесі
|
|
Ніна22 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки оптика Люмос в Одесі
Доброго дня! Хочу дізнатися у тих, хто відвідував офтальмологічний центр "Люмос", які послуги вони надають і наскільки вони якісні? Чи варто їм довіряти при виборі окулярів і лінз?
|
|
| |
Ноябрина | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Не могла не поділитися своїм захопленням після відвідування центру "Люмос". Я отримала не тільки якісні окуляри, які перевершили всі мої очікування, а й цінні поради щодо догляду за очима. Вдячна їм за професіоналізм і турботу про кожного клієнта та рекомендую!
|
|
| |
Йося | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Після того, як я звернувся до центру "Люмос", моє життя стало яскравішим і насиченішим. Якісна оптика, індивідуальний підхід до кожного клієнта та професійні фахівці роблять цей центр ідеальним вибором для всіх, хто цінує свій зір.
|
|
| |
Алісія25 | Повідомлення # 4 |
Майор
| Я вдячна своїм друзям за рекомендацію офтальмологічного центру "Люмос". Процес підбору окулярів був дуже приємним і комфортним завдяки уважному ставленню фахівців. Тепер я бачу світ ясніше і раджу цей центр!
|
|
| |
Smirik | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звернувшись до центру "Люмос", я отримав не тільки якісну оптику, а й цінні поради щодо догляду за очима. Я рекомендую цей центр усім, хто хоче зберегти свій зір на високому рівні.
|
|
| |
tartanya | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я звертався в офтальмологічний центр "Люмос" кілька місяців тому, і можу з упевненістю сказати, що якість їхніх послуг просто вражає. Мені вдалося підібрати ідеальні лінзи для моїх очей, і фахівці виявилися дуже уважними та професійними.
|
|
| |
Арсенія | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я також відвідувала центр "Люмос" і залишилася повністю задоволена результатами. Їхній асортимент оптики вражає, а якість обслуговування на найвищому рівні. Рекомендую всім, хто шукає надійне місце для корекції зору.
|
|
| |
Даміра | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| У центрі "Люмос" мені вдалося підібрати окуляри, які повністю відповідають моїм потребам. Фахівці дуже уважно вислухали всі мої побажання і допомогли вибрати оптимальний варіант. Дуже задоволена!
|
|
| |
Zolotko80 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Якість послуг у центрі "Люмос" просто приголомшлива. Сучасне обладнання та професіоналізм фахівців роблять цей центр ідеальним вибором для всіх, хто цінує свій зір.
|
|
| |
Еда | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Здаствуйте, а могли б ви залишити координати цього центру?
|
|
| |
Арсенія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Контактні телефони - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35, телефонуйте і консультуйтеся.
|
|
| |
АндрійЧудаков | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я звернулася в центр "Люмос" за рекомендацією друзів, і не можу не підтвердити їхні захоплені відгуки. Процес підбору лінз був дуже приємним і комфортним, і результат мене повністю задовольнив.
|
|
| |
Емін | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Якщо вам потрібна професійна допомога з корекцією зору, обов'язково зверніться в центр "Люмос". У них є все необхідне для того, щоб допомогти вам побачити світ ясніше і яскравіше.
|
|
| |