Оптика Люмос на Генуезькій відгуки
|
|
поліна35 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Оптика Люмос на Генуезькій відгуки
Вітаю! Цікавить думка тих, хто звертався в офтальмологічний центр «Люмос». Які послуги вони надають у сфері корекції зору, і яка якість їхньої оптики? Чи є сенс звертатися до них?
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Не можу не поділитися своїм захопленням від візиту в 'Люмос'. Професіоналізм фахівців та їхнє уважне ставлення до кожного клієнта - це те, що змушує повернутися.
|
|
| |
Дубровіна | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дуже рада, що звернулася в 'Люмос'. Тут справді сучасне обладнання, і результати діагностики зору отримані швидко і точно. Рекомендую!
|
|
| |
Smirnoff | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я в захваті від центру 'Люмос'. Тут дбають про кожного клієнта, а якість обслуговування на найвищому рівні. Рекомендую всім!
|
|
| |
Констанція | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Чудовий центр! Допомогли підібрати ідеальні окуляри, які відразу сподобалися мені. Вдячна їм за професіоналізм і рекомендую!
|
|
| |
Аркадія | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Завдяки 'Люмос' я знову відчуваю комфорт під час читання і роботи за комп'ютером. Дуже задоволена результатом і сервісом!
|
|
| |
Клавдія | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Не вперше звертаюся в 'Люмос', і щоразу отримую виключно позитивні враження. Професіоналізм на висоті!
|
|
| |
Bogddd | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мені дуже сподобалося обслуговування в 'Люмос'. Фахівці підібрали мені окуляри, які ідеально підходять. Рекомендую!
|
|
| |
Elmira9832 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Чув багато хороших відгуків про 'Люмос'. Будь ласка, поділіться контактними даними цього центру!
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Контактні телефони - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35, телефонуйте і записуйтеся.
|
|
| |
Афрадита | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Завдяки рекомендаціям з форуму, я записалася в 'Люмос' і залишилася дуже задоволена. Дякую всім за поради!
|
|
| |
РозаліяВелика | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Відмінний вибір для тих, хто цінує якість і професіоналізм. Рекомендую 'Люмос' усім!
|
|
| |
Клариса78 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Прочитавши позитивні відгуки про Lumos, я вирішила звернутися .Я не пошкодувала, що обрала саме їх, вони дійсно заслуговують на похвалу!
|
|
| |