Збільшити ріст волосся в Одесі
|
|
to4ka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Збільшити ріст волосся в Одесі
Здрастуйте! Давно мучуся з проблемою випадіння і повільного росту волосся. Нещодавно натрапила на інформацію про Detox System від Philip Martin's. Хто-небудь користувався цією системою? Чи варто спробувати? Які результати ви отримали? Буду вдячна за відгуки!
|
|
| |
Бріджитт | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я перепробувала безліч різних засобів, але Detox System від Philip Martin's справді найкраща для очищення, відновлення та зміцнення волосся. Вона очищає волосся від забруднень, які не змиваються у звичайних домашніх умовах. Після процедури волосся стає легшим і об'ємнішим, перестає випадати, посилюється блиск і яскравість відтінку.
|
|
| |
SISU | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Підтримую! У мене були серйозні проблеми з волоссям через мінеральні опади і токсичні атмосферні забруднення. Detox System від Philip Martin's допомагає боротися з цими проблемами. Волосся стало сильнішим, перестало сіктися і випадати. Обов'язково спробуй!
|
|
| |
Otta_Ra | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| О, я теж робила цю процедуру! Волосся після неї дійсно стає більш живим і здоровим. Догляд у салоні FAVORI на Великій Арнаутській 1 - просто чудовий. Там найкращі фахівці, вони відмінно знають свою справу.
|
|
| |
PEJAFA | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я помітила, що після процедури волосся має набагато кращий вигляд, блищить і легко укладається. Відчуття свіжості й легкості просто не передати словами. Рекомендую всім спробувати.
|
|
| |
RoseRa | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Повністю згодна з попередніми відгуками. Після застосування Detox System волосся стало значно міцнішим і жвавішим. Особливо вражає, як добре очищується шкіра голови: зникають надлишки себуму, ороговілі частинки. Результат просто супер!
|
|
| |
Nara | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Процедура дійсно чудова. Моє волосся було тьмяним і жорстким через місцеву воду, але після Detox System від Philip Martin's воно перетворилося. Блиск і об'єм - як у рекламі. Робила в салоні FAVORI, результат перевершив очікування.
|
|
| |
Анаконда | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Спробувала багато різних засобів, але жоден не давав такого ефекту, як Detox System від Philip Martin's. Волосся після процедури виглядає доглянутим і здоровим. Обов'язково роблю цю процедуру в салоні FAVORI, тільки там впевнена в якості.
|
|
| |
Women | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчатка, цей засіб дійсно працює! Моє волосся стало значно м'якшим і слухнянішим. Проблеми з жорсткістю та тьмяністю пасом зникли. Detox System від Philip Martin's - справжній порятунок для нашого волосся.
|
|
| |
sofiyag | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Усім дякую за відгуки! Як можна записатися в салон FAVORI? Хочу спробувати цю процедуру.
|
|
| |
RoseRa | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Салон FAVORI знаходиться на Великій Арнаутській 1. Записатися можна за телефоном 0965172928. Рекомендую, там чудові фахівці!
|
|
| |
ZJIO | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дякую всім за рекомендації! Зробила процедуру Detox System від Philip Martin's, і це дійсно працює. Волосся стало помітно міцнішим і жвавішим. Дуже задоволена результатом!
|
|
| |
nagul | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Після того як прочитала відгуки тут, вирішила спробувати Detox System від Philip Martin's. Волосся стало набагато кращим: блискуче, об'ємне і здорове. Салон FAVORI дійсно хороший!
|
|
| |